Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Oana Roman în lenjerie intimă. A slăbit enorm şi se laudă cu asta

Cum arată Oana Roman în lenjerie intimă. A slăbit enorm şi se laudă cu asta

Cum arată Oana Roman în lenjerie intimă

Oana Roman le-a demonstrat tuturor că este o fire puternică și ambițioasă, iar acest lucru se vede în pozele pe care le postează pe rețelele de socializare. Vedeta nu se mai oprește din slăbit. În urmă cu un an, Oana a decis să slăbească, după ce a pus un pariu cu o prietenă. Recent, Oana s-a pozat în lenjerie intimă, iar fanii au rămas de-a dreptul uimiți.

Cum arată Oana Roman în lenjerie intimă. A slăbit enorm şi se laudă cu asta

Oana Roman, în vârstă de 44 de ani s-a transformat total în ultimele luni, după ce a pus un pariu cu o prietenă că va slăbi într-un timp foarte scurt. Acum, Oana este acum o femeie total schimbată, plină de viață și debordantă. Oana Roman a avut probleme cu greutate mai mult de jumătate din viața ei și a fost de multe ori ironizată de cei din jur.

Deși a încercat de multe ori să slăbească, vedeta nu a reușit să ducă dietele la bun sfârșit. Astfel, odată cu această transformate, Oana Roman nu s-a mai sfiit și s-a pozat în lenjerie intimă. Aceast a postat o fotografie pe rețelele de socializare, care i-a șocat pe urmăritorii ei. „Buna dimineața. Sa avem o săptămână cu soare și spor. Body ul modelator este deja un must have pe www.mioboutique.ro. Va mulțumesc pentru încredere„, a fost mesajul Oanei. Aceasta și-a deschis propria colecție de haine, pe care le promovează online.

Oana Roman, transformată total

Fiica fostului premier al României, Petre Roman a povestit în emisiunea lui Mihai Gâdea că s-a luptat ani de zile să slăbească și să facă față jignirilor venite din partea publicului. ”La mine e o chestie de foarte mulți ani. Am fost ținta unor campanii dezgustătoare. Nu ăsta e motivul pentru care am slăbit, ci pentru că am făcut un pariu virtual cu o prietenă de-a mea din Ploiești, care mi-a spus să vin să fac niște proceduri medicale la clinica ei.”, a spus Oana Roman, la Sinteza Zilei.

Mai mult, aceasta a infirmat zvonul conform căruia și-ar fi făcut micșorare de stomac, având în vedere că a suferit o intervenție chirurgicală în zona abdomenului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: