Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Oana, sora Biancăi Drăguşanu. S-a tunat până în gât, dar tot nu a prins-o din urmă pe fosta lui Alex Bodi

Cum arată Oana, sora Biancăi Drăguşanu. S-a tunat până în gât, dar tot nu a prins-o din urmă pe fosta lui Alex Bodi

GALERIE FOTO (4) Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu este o vedet arhicunoscută în țara noastră, dar sunt puțini cei care știu că aceasta are o soră care îi seamănă leit! Iată cine este, de fapt, sora cea mică a Biancăi Drăgușanu.

Cine este și cum arată sora mai mică a Biancăi Drăgușanu

Puțini știu acest lucru, dar Bianca Drăgușanu are o soră care îi seamănă leit. Numele acesteia este Oana Roxana Drăgușanu Calintir și acesteia nu îi place deloc să fie în centrul atenției. Aceasta este căsătorită și are doi copii. De fapt, fiul ei cel mare are deja 15 ani și este chiar mai înalt decât mătușa lui, Bianca Drăgușanu. Sora vedetei a avut un mariaj eșuat, care s-a încheiat în anul 2013.

În anul 2015 ea s-a căsătorit din nou, cu un bărbat pe nume Adrian Naboiu, căruia i-a dăruit un fiu. Astfel, Oana Drăgușanu are doi copii, cu doi bărbați diferiți.

Dacă pe plan personal stă foarte bine, pentru că are o familie fericită și o viață împlinită, același lucru se poate spune și despre cariera sa. În 2015, Oana Drăgușanu a intrat în afaceri și a deschis un magazin de haine în Hunedoara, acolo unde locuiește cu familia sa. Pasiunea pentru haine o împărtășește cu sora sa, la rândul ei Bianca Drăgușanu având propriul atelier de creație.

Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, la Asia Express

Bianca Drăgușanu și sora ei mai mică au intrat în atenția publicului după ce au decis să participe la emisiunea Asia Express. Chiar dacă nu îi place să fie în centrul atenției, Oana Drăgușanu a acceptat această provocare.

„Nu știu dacă ați aflat, dar chiar plecăm în Asia! Plecăm în Asia, mie chiar nu îmi vine să cred și fac echipă cu cine credeți? Cu Oana, cu soră-mea. Noi nici nu am mai dormit de mult timp împreună. Da, plecăm în Asia, nu știu cât o să rezist pe acolo, că mi-e frică de șerpi, de gândaci, mă bazez pe ea, pe Oana.

Mi-e frică de șerpi! Am un coșmar, de câteva zile visez același lucru. I-am adus aminte că atunci când eram mici, ne mai băteam, dar de multe ori luam bătaie”, a spus Bianca Drăgușanu.

Cele două se înțeleg de minune acum, deși în trecut, când erau mai mici, se mai certau și chiar se băteau. Parcursul celor două în emisiune a fost unul scurt, iar Bianca Drăgușanu a creat numai controverse din cauza limbajului său.

„Ea e mai mică decât mine, dar mă bătea, că nu eram eu cea mai șmecheră din curtea școlii. Câștiga cine plângea prima. Ideea e să nu ne batem, că o să fim la televizor și nu e frumos și să nu înjurăm, că nu e frumos. Dar cred că de oboseală, de foame și de stres…Ea nu are treabă cu lumea asta nebună de showbiz, nici nu trebuie, că am eu destulă, nu îi place.

Nu îi place să fie machiată, să fie aranjată, e foarte diferită față de mine, e foarte faină soră-mea. Eu sunt mai….dar o să ne descurcăm! Am trecut eu prin altele și mai rele”, a declarat Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: