Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Pamela Ewing din Dallas la 71 de ani. Cu ce se ocupă acum actrița

Cum arată Pamela Ewing din Dallas la 71 de ani. Cu ce se ocupă acum actrița

GALERIE FOTO (4) Cum arată Pamela Ewing din Dallas la 71 de ani. Cu ce se ocupă acum actrița

Cum arată Pamela Ewing din Dallas la 71 de ani. Actrița cunoscută prntru rolul interpretat în serial arată complet diferit față de cum o știu fanii săi.

Cum arată Pamela Ewing din Dallas la 71 de ani. Cu ce se ocupă acum actrița

Vedeta renumită pentru personajul Pamela Ewing din Dallas s-a retras din lumina reflectoarelor de ani buni și a refuzat să mai apară pe micile ecrane sau în filme. Artista a ajuns la onorabila vârstă de 71 de ani și arată complet schimbată. Actrița locuiește de o perioadă lungă de timp la o fermă din California, unde se pare că și-a găsit liniștea.

Victoria Principal iubește foarte mult animalele, de aceea are pe lângă casă câini, pisici, măgari sau cai de care are foarte mare grijă și pe care le-a adoptat de-a lungul anilor. Ferma din California adăpostește foarte multe viețuitoare, asta după ce Victoria Principal și-a dat seama că nu toată lumea este atentă la micile animale.

O vreme celebra actriță s-a judecat cu o menajeră, care s-a plâns că a fost mușcată de unul dintre câinii vedetei, de aici și decizia de a renunța la orice ține de showbiz. Totodată, acesta a fost și motivul care a împins-o să rupă orice fel de legătură cu lumea exterioară, ea locuind numai alături de partenerul ei de viață Rick Osborn.

Actrița din Dallas și cameramanul nu apare foarte des în imaginile de pe rețelele de socializare, dar nu același lucru se poate spune despre animalele de companie, potrivit fanatik.ro.

Victoria Principal este foarte activă în mediul online

De asemenea, Victoria Principal este foarte activă în mediul online, acolo unde postează frecvent poze cu animalele pe care le iubește ca pe proprii copii.

Victoria Principal este o actriță renumită în Statele Unite ale Americii, deși a venit pe lume în Fukuoka, Japonia, la data de 3 ianuarie 1950. A devenit cunoscută după ce a jucat rolul Pamelei Barnes Ewing în deja celebrul serial distribuit de către CBS Dallas, în perioada 1978-1987.

Pe plan sentimental, actrița a fost căsătorită de două ori. Prima oară s-a măritat cu Christopher Skinner (1978-1980), iar ulterior cu Harry Glassman între anii 1985 – 2006. De asemenea, Victoria Principal este foarte activă în mediul online, acolo unde postează frecvent poze cu animalele pe care le iubește ca pe proprii copii.

Vedeta este și o prosperă femeie de afaceri. A știut să facă bani nu numai din filme, ci și din imobiliare și acțiuni. Victoria Principal are o avere estimată la 200 de milioane de dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: