Redactia.ro
Home » Monden » Îți mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Iată cum arată la 71 de ani cea mai iubită actriță

Îți mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Iată cum arată la 71 de ani cea mai iubită actriță

GALERIE FOTO (6) Îți mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Iată cum arată la 71 de ani cea mai iubită actriță

A fost una dintre cele mai iubite actrițe din lume, fiind râvnită de toți bărbații! Iată cum arată acum, la vârsta de 71 de ani, frumoasa Pamela din serialul fenomen Dallas. 

Cum arată Pamela din Dallas la vârsta de 71 de ani

Stârnea o mulțime de emoții atunci când apărea în fața telespectatorilor, însă anii au trecut, iar frumoasa victoria Principal a ajuns la vârsta de 71 de ani. Aceasta a interpretat rolul Pamela Barnes Ewing, un personaj pozitiv din serialul fenomen Dallas.

De câțiva ani, Victoria Principal şi-a schimbat viaţa radical. A făcut o pasiune pentru îngrijirea pielii şi şi-a întemeiat o companie care se ocupă cu produse destinate îngrijirii pielii. De asemenea, a plecat de la Hollywood şi se concentrează exclusiv pe bunul mers al companiei sale, pe eforturile sale filantropice şi este extrem de pasionată de cai.

Îți mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Iată cum arată la 71 de ani cea mai iubită actriță

Actriţa a mărturisit că a văzut potențialul încă de când a citit prima dată scenariul Dallas. Aceasta a declarat că va avea un succes răsunător și așa s-a și întâmplat. Rolurile din Dallas au schimbat pentru totdeauna vieţile actorilor care au jucat acolo.

”De când am început filmările, m-am îndrăgostit de rol şi de serial. Am simţit că era vorba de ceva foarte special şi mi-am dorit mult să fac parte din acest proiect. Nu-mi pot imagina să nu fiu Pam”, a declarat Victoria Principal pentru revista People.

Îți mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Iată cum arată la 71 de ani cea mai iubită actriță

De ce a părăsit Victoria Principal serialul Dallas

Actriţa care are acum 71 de ani a fost soţia lui Bobby Ewing în film timp de 9 ani. A părăsit seialul Dallas în 1987 dintr-un motiv foarte serios pentru ea: nu a fost de acord cu decăderea personajului său. Ar fi primit un salariu enorm per episod şi ar fi putut deveni cea mai bine plătită actriţă din istoria televiziunii, însă a refuzat categoric.

”Sunt momente în viaţă când îţi descoperi adevăratul caracter. În noaptea aceea, am dormit ca un prunc. Fiindcă nu eram de vânzare”, a spus pentru EW câţiva ani mai târziu.

Cum Victoria a spus clar că nu mai continuă, personajul său a murit într-un accident de maşină. Însă nu era o problemă, dacă se răzgândea, găseau o formulă să o ”readucă din morţi”, nu ar fi fost o premieră în Dallas.

La 50 de ani, a dorit să îşi schimbe viaţa. A ridicat o companie puternică de la conducerea căreia s-a retras pentru a-şi continua menirea filantropică. Pamela a fost atât de iubită pentru că a fost autentică. Victoria Principal este atât de nobilă şi de curată la suflet încât reuşeşte să transmită căldura sa umană oricui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: