Redactia.ro
Home » Monden » Sue Ellen din Dallas este în doliu! Fiul ei a murit la 54 de ani

Sue Ellen din Dallas este în doliu! Fiul ei a murit la 54 de ani

GALERIE FOTO (2)

Linda Gray, cunoscută pentru rolul lui Sue Ellen din Dallas este în doliu. Actrița a anunțat pe rețelele de socializare că fiul său, în vârstă de 54 de ani Jeff Thrasher s-a stins din viață.

Linda Gray, în doliu

Cunoscuta actriță Linda Gray,  cea care a interpretat-o pe Sue Ellen în faimosul serial Dallas este în doliu. Linda a anunțat pe rețelele de socializare că fiul său, Jeff Thrasher s-a stins din viață la 54 de ani.

„O reamintire a vieții fiului meu Jeff. Era ființa cea mai bună, cea mai nostimă, cea mai dulce… El a adus lumii atâta dragoste și era iubit de toată lumea! Fie ca să aibă o călătorie magică”, a scris îndurerată Linda Gray în dreptul unei imagini cu fiul ei, pe rețelele de socializare.

Un colaj cu o imagine cu Linda Gray de când juca în serialul „Dallas” și o fotografie din prezent.

Jeff era un cunoscut producător TV

Jeff Thrasher a lăsat durere în urma morții sale. El era un cunoscut producător de televiziune în SUA. De-a lungul timpului a fost realizator și producător pentru diferite proiecte care au căpătat notorietate. De exemplu: „Junior Chef Showdown”, o emisiune destinată copiilor în care aceștia își demonstrează talentele culinare, Canada’s Smartest Person sau The Amazing Race Canada, un show la fel de faimos de peste Ocean. Jeff a apărut pe lume în urma mariajului pe care actrița Linda  Gray l-a avut cu Ed Thrasher, care s-a consumat între anii 1962-1983.

Linda Gray mai are o fată

Linda Gray își va consola durerea de pe urma decesului lui Jeff, în brațele fiicei sale, Kehly Sloane. Ea este mai mică cu doi ani decât regretatul său frate, fiind în vârstă de 52 de ani. Aceasta este soția lui Lance Sloane și a rezultat din aceeași căsătorie cu fotograful Ed Trasher.

Ed Trasher a decedat în anul 2006. Totuși, Linda are și doi nepoți din partea fiicei,  Jack şi Ryder Sloane, de care se bucură enorm. Cei doi nepoți o iubesc la fel de mult pe faimoasa actriță.

Linda Gray apărut pe micile ecrane în 1978 și a scris istorie cu talentul ei actoricesc. Din 2017, însă, s-a retras din lumina reflectoarelor, preferând să-și ducă traiul departe de agitația hollywoodiană.
Actrița are acum 79 de ani, iar fanii o văd din ce în ce mai rar, prezentându-se pe covorul roșu al evenimentelor oficiale foarte rar. Chiar și așa, actrița și-a păstrat grația și frumusețea de odinioară, fiind printre puținele actrițe care au îmbătrânit frumos.

Asta și pentru că actrița și-a acceptat vârsta și a preferat să se țină departe de artificiile estetice, spre deosebire de alte colege de breaslă. Sue Ellen se bucură și acum de o siluetă ca trasă prin inel și un ten expresiv, în ciuda ridurilor apărute odată cu vremea.

Celebrul serial Dallas a “devastat” România, în anii ’90. Abia scăpați de comunism, românii se bucurau de o producție americană de succes și aveau să îi cunoască pe bogații familiei Ewing.

Într-un recent interviu, actrița Linda Gray mărturisea că partenerul de film, Larry Hagman care îl juca pe “J.R.” i-a fost ani de zile un bun prieten. Aceasta a stat la căpătăiul lui până în ultimele clipe de viață. „Larry Hagman a fost cel mai bun prieten al meu timp de 35 de ani. A adus bucurie tuturor celor pe care i-a cunoscut. A fost creativ, generos, amuzant, iubitor şi talentat , îmi va lipsi enorm. El a avut o viaţă originală şi a trăit la maxim fiecare moment. Lumea era un loc mai luminos datorita lui Larry.”, mărturisea Linda Gray, care s-a concentrat pe producția de filme și regizarea acestora, după succesul Dallas.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: