Redactia.ro
Home » TV » Cum arăta Raluca Turcan înainte de operaţiile estetice. Intervenţiile au mutilat-o de-a dreptul FOTO

Cum arăta Raluca Turcan înainte de operaţiile estetice. Intervenţiile au mutilat-o de-a dreptul FOTO

GALERIE FOTO (5) Raluca Turcan

Raluca Turcan este pe scena politică din România de 20 de ani, iar de-a lungul timpului nu i s-a schimbat doar stilul vestimentar, ci și înfățișarea. Vicepremierul guvernului Orban a apelat de mai multe ori la medicul estetician, iar acum ea arată cu totul altfel față de acum 20 de ani, când a intrat în politică.

Cum arăta Raluca Turcan în tinerețe, înainte de operațiile estetice

Se poate vedea cu ochiul liber că Raluca Turcan nu mai arată deloc așa cum o făcea în tinerețe, diferența fiind colosală. Și nu este vorba numai despre trecerea anilor, vicepremierul cabinetului Orban fiind acum în vârstă de 44 de ani. Specialiștii sunt de părere că Raluca Turcan a apelat de mai multe ori la medicii esteticieni pentru a-și schimba aspectul. Astfel, aceștia au explicat, mai pe larg, ce intervenții chirurgicale pare că și-a făcut actualul vicepremier. Este vorba despre un lifting al sprâncenelor, datorită căruia Raluca Turcan arată mult mai tânără la cei 44 de ani ai săi.

Ce intervenții și-a făcut Raluca Turcan

Specialiștii au mai explicat și că Raluca Turcan a suferit o intervenție chirurgicală pentru a scăpa de cearcăne. Vicepremierul a intervenit și asupra buzelor sale, pe care le-a făcut mai voluminoase cu ajutorul botoxului.

”În ceea ce priveşte faţa, putem observa un mic lifting al sprâncenelor cu fire de suspensie. Liftingul sprâncenelor este o intervenţie chirurgicală estetică prin care se ridică sprâncenele lăsate, sprâncene având uneori aspect de încruntare. După cum se poate vedea, cearcănele au dispărut, iar acest lucru e posibil cu ajutorul a două proceduri: fie se injectează, fie se face o blefarolpastie inferioară. Buzele sunt mai conturate, iar şanţurile nazolabiale au dispărut datorită injecţiilor cu botox. Evident, coafura aduce un mare plus, caci bretonul nu o avantaja deloc”, a declarat un specialist.

Raluca Turcan s-a născut în 1976, la Botoșani și a fost ministru al Culturii. Ea este actualmente vicepremier al României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: