Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată sărbătorile în familia Adrianei Iliescu. Fosta profesoară și fiica sa au fost surprinse la cumpărături: „Nu avem bani de cheltuit. Crăciunul este despre liniște”

Cum arată sărbătorile în familia Adrianei Iliescu. Fosta profesoară și fiica sa au fost surprinse la cumpărături: „Nu avem bani de cheltuit. Crăciunul este despre liniște”

Adriana Iliescu la cumpărături alături de fiica sa, Eliza.

Adriana Iliescu, în vârstă de 85 de ani, și fiica ei, Eliza, se pregătesc să petreacă Sărbătorile într-un mod simplu, dar plin de bucurie, în apartamentul lor modest din București. Fosta profesoară, care a devenit cunoscută în urma nașterii fiicei sale la vârsta de 66 de ani, pune accentul pe aspectele spirituale ale Crăciunului, iar bucuria de a petrece timp împreună este cea mai importantă pentru ele.

Cu o pensie modestă, Adriana și Eliza nu se concentrează pe aspectele materiale ale sărbătorii. Anul trecut, Adriana Iliescu vorbea despre pregătirile pentru Crăciun și spunea că Eliza o ajută cu curățenia și la pregătirea mesei. Chiar dacă bucatele nu sunt numeroase, sunt suficiente pentru a le bucura pe cele două. Sarmalele și cozonacul fac parte din meniu, iar prepararea acestora este o activitate distractivă pentru ele.

Adriana Iliescu a mărturisit ce înseamnă Crăciunul pentru ea

„O să facem curat în toată casa pentru Sărbători, nu plecăm din București. Nu avem bani de cheltuit. Crăciunul este despre liniște, credință și Nașterea Domnului. Eliza mă ajută cu tot ce este nevoie…la curățenie, dar și la mâncare.

Eliza nu se ferește de muncă. Noi nu facem multă mâncare. De exemplu, o să pregătim vreo 30 de sarmale și ne ajung vreo două zile. Mâncăm cam trei – patru sarmale la o masă. Nu putem mânca mai multe. Am făcut un calcul și o caserolă de carne tocată este în jur de 15 lei, ne mai trebuie orez, condimente. Nu este mare lucru.

Nu o să cheltuim mult. O să facem și cozonac, bineînțeles, dar mai mult, pentru noi două treaba aceasta este ca o distracție, nu o vedem ca pe greutate. Dacă nu o să ne iasă cozonacul așa cum trebuie o să mergem să cumpărăm un cozonac din magazin și asta este”, a declarat Adriana Iliescu pentru Click.

Chiar dacă nu vorbim despre un Crăciun luxos din punct de vedere material, pentru Adriana Iliescu și Eliza contează bucuria de a fi împreună și de a sărbători într-un cadru plin de iubire și înțelegere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: