Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată soacra lui Gabriela Cristea. Vedeta se mândrește cu ea

Cum arată soacra lui Gabriela Cristea. Vedeta se mândrește cu ea

GALERIE FOTO (6) Cum arată soacra lui Gabriela Cristea

Cum arată soacra lui Gabriela Cristea. Gabriela Cristea este o femeie împlinită, având o carieră de succes și o familie minunată. Prezentatoarea Tv și-a pierdut mama, dar a avut noroc de o soacră cu care se înțelege foarte bine! Mama lui Tavi Clonda are o legătură strânsă cu nora sa!

Cum arată soacra lui Gabriela Cristea. Vedeta se mândrește cu ea

Cum arată soacra lui Gabriela Cristea. Gabriela Cristea se poate considera o femeie împlinită având o carieră de succes și o familie minunată. Aceasta s-a căsătorit cu Tavi Clonda, iar împreună au două fetițe minunate. Tavi se numără printre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, iar pe lângă cariera de succes, faimosul artist este apreciat de public pentru rolul de soț. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o relație solidă, iar indiferent de situațiile dificile, cei doi au trec cu bine peste toate. Gabriela și Tavi au declarat că se susțin mereu unul pe celălalt, aceasta fiind secretul unei căsnicii de succes. Tavi Clonda este foarte activ pe rețelele de socializare, arătându-le fanilor săi multe aspecte din viața lui personală, dar puțini știu cum arată mama sa.

Ei bine, Gabriela Preda i-a surprins pe utilizatori, arătându-le fanilor cât se bine se înțelege ea cu soacra sa. Bruneta a filmat-o pe aceasta, dar și pe Tavi și fiicele sale, Iris și Victoria, în timp ce se distrau, dansând o horă. Cu toate că este trecută de prima tinerețe, mama lui Tavi Clonda este o fire activă și extrem de atașată de nepoatele sale. Totodată, fanii au observat o asemănare între Gabriela și soacra sa.

Cum arata mama lui Tavi Clonda

Cum se înțelege Gabriela Cristea cu soacra sa

Gabriela Cristea a dezvăluit într-un interviu cum se înțelege cu soacra sa, dar și de ce Elena Clonda se află în preajma cuplului , mai mereu. De când vedeta a devenit mămică, mama lui Tavi le-a devenit un ajutor puternic în casă. În ziua în care Gabriela a împlinit vârsta de 45 de ani, soacra sa a distribuit mai multe fotografii cu nora sa, iar în acest fel le-a arătat utilizatorilor cât de bine se înțeleg cele două. Ori de câte ori simte nevoia să plece împreună cu soțul său în vacanță, prezentatoarea își lasă fetițele în grija soacrei.

Deși vedeta are o relație specială cu soacra sa, Gabriela nu s-a înțeles bine cu părinții săi, în special cu mama sa. În cadrul unui interviu, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre ziua în care mama sa a murit. Gabriela Cristea a mărturisit că părinții săi nu au sprijinit-o niciodată, nici în carieră, judecând-o pentru că a ales să lucreze în televiziune. „Eu am ieșit din mentalitatea aia – știi era menatalitatea aia: «îmi fac un copil ca să am o cană cu apă la bătrânețe». Nu, faci un copil ca să dai o nouă viață.(…)Nu, nu m-au încurajat.Nu știu… Era mentalitatea aia: «femeile care apar la televizor sunt femei uşoare» – lucru care nu era nici pe departe adevărat. Probabil că şi-ar fi dorit, dacă tot am făcut liceul de coregrafie, să fiu balerină. Dar… de ce trebuie să schimb? De ce trebuie să fac altceva?”, a afirmat Gabriela Cristea. În ziua în care mama sa a fost înmormântată, vedeta nu a mers pentru a-și conduce părintele pe ultimul drum. Conform acesteia, a fost o presiune prea mare pentru ea la acea vreme, și a preferat să nu meargă la înmormântare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: