Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, ”bântuită” de fostul soț chiar de Sărbători! Ce surpriză i-a făcut acesta de dincolo de mormânt

Gabriela Cristea, ”bântuită” de fostul soț chiar de Sărbători! Ce surpriză i-a făcut acesta de dincolo de mormânt

GALERIE FOTO (2) Gabriela Cristea, ”bântuită” de fostul soț chiar de Sărbători! Ce surpriză i-a făcut acesta de dincolo de mormânt

Chiar dacă a trecut un an și jumătate de la moarte lui Marcel Toader, Gabriela Cristea continuă să fie ”bântuită” de spiritul fostului ei soț.

Gabriela Cristea, ”bântuită” de fostul soț chiar de Sărbători

Gabriela Cristea nu a scăpat nici acum de imaginea fostului ei soț, Macerl Toader. Se pare că oricât ar încerca să lase trecutul în urmă, acesta reapare și îi strică fiecare momente, mai ales că de data aceasta totul s-a întâmplat înainte de Sărbătorile de iarnă.

Gabriela Cristea, ”bântuită” de fostul soț! Fostul soț al Gabrielei Cristea, Marcel Toader, a murit în vara anului 2019. La mai bine de un an de la moartea acestuia, sărbătorile au venit cu o veste proastă pentru Gabriela Cristea, acestea fiind din nou chemată la tribunal în legătură cu afacerile fostului ei soț, scrie wowbiz.ro.

Ma exact, pe 21 decembrie 2020, Gabriela Cristea a devenit pârât într-un proces intentat de compania Bleu Ciel, care i-a aparținut lui Marcel Toader și care, în prezent, este în insolvență. Procesul a fost deschis la Judecătoria sectorului 2 și are ca obiect ”obligația de a face”. Firma lui Toader va fi reprezentată de lichidatorul judiciar.

Marcel Toader ”a intrat” în banii fostei soții

Porcesul dintre Gabriela Cristea și firma lui Marcel Toader are legătură cu o situație destul de complicată în care vedeta de televiziune și fostul ei soț se aflau înainte ca sportivul să moară. Prezentatoarea TV l-a acuzat pe Toader că i-a sustras, fără știrea ei, suma de 400.000 de euro din contul personal și a mutat-o în cel al firmei sale.

Gabriela Cristea, ”bântuită” de fostul soț chiar de Sărbători! Gabriela Cristea a adus la tribunal mai multe dovezi care să-i sprijine afirmațiile, însă când se pregătea să sărbătorească victoria împreună cu avocata ei, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Asta însemna că toate datoriile companiei vor fi amânate chiar și câțiva ani. În cazul Gabrielei Cristea, lucrurile erau și mai complicate, pentru că aceasta nu se putea înscrie la masa creditorilor din cauza faptului că nu exista încă o decizie a instanței că acea datorie există cu adevărat. Iar instanța a închis cercul vicios, suspendând procesul din cauza faptului că firma lui Toader a intrat în insolvență.

Gabriela Cristea, ”bântuită” de fostul soț chiar de Sărbători

”După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă. El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cint pentru Gabriela, nu să și-i însușească. Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul”,spunea avocata Ionela Vasile în 2018.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: