Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată soacra ”Reginei Tik-Tok-ului”. Femeia a devenit virală

Cum arată soacra ”Reginei Tik-Tok-ului”. Femeia a devenit virală

”Regina Tik-Tok-ului”, pe numele real Alexandra Bodi, a prezentat-o pe soacra sa urmăritorilor de pe rețeaua de socializare. Femeia a adunat mii de aprecieri din partea acestora.

Cum arată soacra ”Reginei Tik-Tok-ului”

Alexandra Bodi, supranumită și ”Regina Tik-Tok-ului” și-a surprins din nou urmăritorii de pe rețeaua de socializare. Dacă până acum Alexandra Bodi apărea dansând pe ritmuri de manele sau imitând anumite piese, de data aceasta a prezentat-o oamenilor pe soacra sa. Mii de aprecieri s-au strâns la clipul video, informează Spynews.

soacra alexandrei bodi

Alexandra Bodi, virală pe Tik-Tok

Alexandra Bodi a devenit virală pe Tik-Tok, împreună cu soțul ei, Ionuț Bodi, după ce au a început să făcă mai multe clipuri video în care dansează pe manele sau muzică populară și imită anumite melodii. Au strâns mii de urmăritori și au ajuns și la emisiunea Acces Direct, datorită celebrității lor de pe Tik-Tok. Cei doi soți au avut și momente de cumpănă. La un moment dat s-au despărțit, iar Alexandra Bodi îi acuza pe hateri ca fiind vinovați de acest lucru.

Bună, dragii mei, îmi cer mii de scuze! Asta este. Nu mă interesează cine mă vorbește de rău! Nu mă interesază! Pe mine să nu mă mai promovați, pentru că nu mai are rost! Promovați-l doar pe Ionuț. El este în Moldova! Eu nu mai am nicio… Nu mai vreau să fiu promovată deloc, să fiu înjurată pe nedreptul meu. Oricum îmi cer mii de scuze! Asta este!”, a spus Alexandra Bodi cu ochii în lacrimi, pe Tik-Tok.

Alexandra Bodi a mai dat vina și pe Tik-Tok, ca motiv al despărțirii de soțul ei, Ionuț Bodi.

”Bună dimineața. Uitați aici, pe Tik Tok! Tik Tok-ul ăsta a reușit să ne despartă. O să fie bine. Eu nu o să mor. Ionuț să rămână cu Tik Tok-ul, nu știu. Dar nu mă interesează de ce s-a postat! Au postat mulți alții care sunt șmecheri și hoți ca să câștige bani! Au reușit să ne despartă. Bravo lor, haterilor! Bravo vouă! Pentru asta o să plătiți și voi cu vârf și îndesat! Aveți grijă! Vă voi blestema pe toți!”, a mai adăugat ”Regina Tik-Tok-ului.

Între timp, cei doi s-au împăcat și au făcut sărbătorile de iarnă împreună.

Regina Tik Tok-ului s-a despărțit de soțul său!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: