Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată sora Andreei Tonciu? Lorena a ajuns de nerecunoscut FOTO

Cum arată sora Andreei Tonciu? Lorena a ajuns de nerecunoscut FOTO

GALERIE FOTO (7) Cum arată sora Andreei Tonciu_

Cum arată sora Andreei Tonciu? Andreea Tonciu este cunoscută în întreaga țară, dar puțină lume știe că vedeta are o soră cu care bruneta se mândrește întotdeauna! Lorena Tonciu i-a călcat pe urme surorii sale, iar pe pagina sa de socializare a reușit să strângă un număr mare de prieteni virtuali! Cum arată aceasta?

Cum arată sora Andreei Tonciu? Lorena a ajuns de nerecunoscut

Cum arată sora Andreei Tonciu? Andreea Tonciu este cunoscută pentru aparițiile ei inconfundabile la tv, dar și pentru stilul ei cu care atrăgea atenția mai multor bărbați. Bruneta făcea furori oriunde mergea, iar de-a lungul anilor a fost curtată de mulți bărbați! După ce s-a căsătorit și a devenit mamă, viața Andreei s-a schimbat complet, intrându-și serios în rolul de mamă. Recent, vedeta a participat în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, unde a luptat pentru premiul cel mare. Cu toate că nu a câștigat, Andreea și-a făcut foarte mulți fani. Cu toate astea, puțini știu cum arată sora Andreei Tonciu.

Trebuie să știti că vedeta nu este singura frumoasă din familia sa, pentru că mai are o soră care seamănă izbitor cu aceasta! Lorena, în vârstă de 20 de ani a decis să-și facă și ea câteva operații estetice, precum sora ei, pentru a arăta cât mai bine! Pe contul său de socializare, Lorena a reușit să străngă o mare comunitate de prieteni virtuali, de peste 30.000. Tânăra este foarte încântată atunci când urmăritorii său îi reacționează la postări la fotografiile care mai de care sexy.

De asemenea, Lorena s-a făcut brunetă, la fel ca Andreea Tonciu. Cele două surori sunt foarte apropiate, având o legătură specială. În timp ce se afla la școală, Lorena era cea mai bună, pe când Andreea nu era tocmai un elev model. Lorena și-a operat nasul, precum sora ei, și-a mărit buzele și și-a pus silicoane. Tânăra este foarte mândră de imaginea ei, iar dovada stau fotografiile pe care le postează în mediul online.

Andreea Tonciu vrea să o facă cunoscută pe sora ei

Andreea își dorește cu orice preț să o facă vedetă pe sora sa. Invitată la Teo Show, vedeta a venit împreună cu sora eu, pe care vrea să o lanseze în emisiune. Bruneta a spus că sora ei este foarte timidă, dar că se va descurca pe viitor. Teo a vrut să o testeze pe Lorena, dar tânăra a fost foarte timidă.

La un moment dat, aceasta a spus că își dorește să fie prezentatoare meteo, iar Teo a întrebat-o două orașe din Crișana, dar Lorena nu a dat niciun răspuns. ‘Ea nu este ca mine. Ea nu face glume, nu este așa ca mine dintr-o bucată. Ea prea serioasă, prea sincer. Suntem foarte diferite. Ei îi place să arate bine și să fie sexy, așa am învățat-o eu de mică. (…) Iubitul ideal pentru sora mea ar trebui să aibă bani, pentru că noi provenim dintr-o familie care ne-a oferit tot ce ne-am dorit. Bărbatul care va fi cu sora mea trebuie să-i ofere mai mult decât părinții i-au oferit. (…) Să stea pe un scaun doat atât. Nu vezi că nu le are cu vorbitul?’, a spus Andreea Tonciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: