Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată sora mijlocie a Roxanei Nemeș. Cele două seamănă ca două picături de apă

Cum arată sora mijlocie a Roxanei Nemeș. Cele două seamănă ca două picături de apă

GALERIE FOTO (6) Cum arată sora mijlocie a Roxanei Nemeș.

Cum arată sora mijlocie a Roxanei Nemeș. Pe fosta concurentă de la Survivor România o cunoaște o țară întreagă, dar puțini sunt cei care știu că frumoasa blondină mai are două surori. Cele două sunt la fel de frumoase ca și artista, dar preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Cum arată sora mijlocie a Roxanei Nemeș. Cele două seamănă ca două picături de apă

Cum arată sora Roxanei Nemeș. În urmă cu câteva zile a părăsit competiția Survivor România din motive medicale. Roxana Nemeș le-a demosntrat tuturor că poate face față situațiilor dificile, fără să se plângă. Roxana este una dintre cele mai dorite și mai frumoase artiste din România, dar cu toate astea, puțină lume știe că blondina mai are două surori. Raluca este sora mijlocie și este la fel de frumoasă, dar preferă să stea în umbra surorii sale.

Vedeta a postat o imagine pe rețelele de socializare în care apare alături de sora ei, Raluca Nemeș. Cele două au o relație apropiată și se bucură foarte mult de momentele petrecute împreună. În imagine se poate observa că cele două seamănă foarte mult, doar că Raluca are culoarea ochilor diferită de cea a surorii sale.

Roxana si Raluca Nemes

Părinții Roxanei s-au mutat de ani buni în Germania, acolo unde locuiește și Raluca. Cea de-a doua soră a Georgie locuiește în Bermude, dar chiar dacă sunt departe, Roxana și cele două surori ale sale păstrează legătură, iar când au ocazia se vizitează. ”Vorbesc zilnic cu părinții și surorile mele. Fiecare și-a găsit drumul, indiferent că nu e in România. Ai mei sunt foarte fericiți acolo, ca de altfel și surorile mele”, declara vedeta la un moment dat.

Roxana impreuna cu Georgie si nepotica sa

Roxana Nemeș a declarat că nu dorește să plece din țară prea curând, pentru că aici are o carieră și un iubit care aștepta cu nerăbdare să o vadă după ce s-a întors din Republica Dominicană. ”Niciodată să nu spui niciodată. Acum însă eu am o carieră în România, nu mă gândesc să plec. Îmi este bine aici, am multe de făcut. Atțât muzică, precum și alte proiecte”, a adăugat artista.

Drama Roxanei Nemeș

Chiar dacă are o carieră de succes și un bărbat care o iubește, Roxana Nemeș a trăit o adevărată dramă. Frumoasa blondină a avut un nodul la sânul drept și timp de șase ani a încercat toate tratamentele pentru a-l înlătura. Din fericire, tumora i s-a retras și, deocamdată, nu mai există riscul să se ajungă la o operație.

Roxana s-a întors în urmă cu puțin timp din Republica Dominicană după ce a fost eliminată de la Survivor România, împreună cu concurenta de la Războinici, Maria Hîngu. “În momentul de față sunt obosită. M-am întors mult mai puternică și asta datorită lui Dumnezeu. Sunt foarte liniștită și împăcată cu mine. Uite că am învățat anumite lecții. Probabil de asta m-a ținut Dumnezeu atâta, ca să le învăț. Vreau să cred că sunt un alt om, un om mai bun, mai împlinit, un om care vrea să ajute foarte mult, pentru că am trecut prin atâtea stări. Îmi doresc la rândul meu să ajut oamenii care au nevoieÎntr-o asemenea competiție nu ai cum să nu fii tu, cu bune și cu rele. Mă bucur că lumea a îmbrățișat asta”, a spus artista la întoarcerea pe aeroport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: