Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată sora Vivianei Sposub. Seamănă ca două picături de apă

Cum arată sora Vivianei Sposub. Seamănă ca două picături de apă

GALERIE FOTO (6) Cum arată sora Vivianei Sposub.

Cum arată sora Vivianei Sposub. Iubita lui George Burcea s-a întors la Pro Tv, iar de ziua ei de naștere a avut parte de o surpriză nemaipomenită. Bianca, sora vedetei a venit în platoul emisiunii Vorbește lumea. Deși există o diferență de 8 ani, cele două seamănă extrem de mult.

Cum arată sora Vivianei Sposub. Seamănă ca două picături de apă

Cum arată sora Vivianei Sposub. După ce Lora a plecat de la cârma emisiunii Vorbește lumea, Viviana Sposub s-a întors alături de Cove și echipa show-ului. Bruneta a împlinit 24 de ani, iar cu ocazia, zilei sale de naștere, au venit în platou două dintre cele mai importante persoane din viața ei, și anume George Burcea, iubitul ei, și Bianca Sposub, sora Vivianei. Cei doi au surprins-o pe asistenta Tv cu un buchet mare de flori și un tort care arata incredibil de bine.

Cu toate că sărbătorita era Viviana, toată atenția a fost îndreptată către sora acesteia, Bianca, care este foarte frumoasă. Cele două seamănă foarte bine, cu toate că diferenta de vârstă este de 8 ani. Bianca i-a urat surioarei sale toate cele bune, declarând că o iubește foarte mult. „Ea este sora mea Bianca! Vă vine să credeți că există o diferență de 8 ani între noi? Ea m-a crescut! Eram cuminte când eram mică, acum m-am făcut mai rea.”, a declarat Viviana despre sora ei Bianca. Viviana Sposub s-a făcut remarcată în emisiunea de la Pro Tv, dar și la reality show-ul unde a început o relație cu George Burcea, fostul soț al Andreeei Bălan.

Cum se înțelege Viviana cu sora ei mai mare

Cu toate astea, Bianca are o carieră aparte. Aceasta a studiat informatica, iar în prezent locuuiește în Iași și lucrează în domeniul IT. Asistenta Tv a vorbit că are o relație apropiată și specială cu sora ei mai mare, deși se văd foarte rar. “Ne înţelegem foarte bine, avem o relaţie specială, dar din păcate de vedem foarte rar. Înainte eram nedespărţite, ieşeam foarte des la petreceri, în oraş sau la evenimente. Acum încercăm să ne vedem când de des putem, când am şi eu vacanţe, însă distanţa îşi spune cuvântul.”, a spus Viviana Sposub.

De asemenea, iubita lui George Burcea este recunoascătoare că are o soră mai mare, și că orice s-ar întâmpla, vor rămâne întotdeauna cele mai bune prietene. “Sunt extrem de fericită şi recunoscătoare că am o asemenea soră şi că mă pot bucura alături de ea de nişte momente minunate. Noi nu prea ne spunem una celeilalte lucruri profunde şi chiar ne certăm destul de des, dar orice ar fi, suntem şi vom fi cele mai bune prietene. Bianca, te iubesc enorm de mult”, a mai spus Viviana Sposub

Viviana Sposub le-a spus colegilor ei de la Vorbește lumea ce surpriză i-a făcut partenerul ei, cu ocazia zilei de naștere. Fosta concurenta de la Ferma a spus că George i-a făcut cadou trei gogoși.„Mi-a făcut o surpriză extraordinară. Iubitul meu a venit azi noapte, la 00.00, cu trei gogoși și lumânări și mi-a cântat „La mulți ani”. E foarte drăguț. Anul ăsta am decis să ne distram în familie. Joi dăm party, doar o dată împlinesc 24 de ani.”, a spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: