Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Sorin Terinte, fostul soţ al Ozanei Barabancea, de care artista s-a despărţit în urmă cu 20 de ani

Cum arată Sorin Terinte, fostul soţ al Ozanei Barabancea, de care artista s-a despărţit în urmă cu 20 de ani

Ozana Barabancea este acum o mamă singură, după ce a divorțat de soțul ei în anul 2004. Ea și Sorin Terinte au plecat pe drumuri separate, după ce artista nu a mai suportat infidelitățile la care o supunea bărbatul.

El este iar căsătorit, în timp ce jurata de la „Te cunosc de undeva” a ales să rămână o femeie singură.

Ozana şi Sorin încă se mai întâlnesc

De dragul copiilor, cei doi au păstrat o relație civilizată și vorbesc la telefon de fiecare dată când au nevoie de o părere. De asemenea, fostul soț al Ozanei Barabancea nu lipsește niciodată de la cele mai importante evenimente ale copiilor lui.

„Eu am o relație civilizată cu Sorin. Dacă am nevoie de o părere îl întreb, îmi răspunde. Ne vedem la concertele copiilor. Nu ne vedem noi doi, dar faptul că și Andrew și Gloria se văd cu el și sunt foarte fericiți, pentru mine este fantastic”, a declarat Ozana Barabancea.

Ozana a povestit că a cunoscut-o pe actuala soție a fostului ei soț, însă nu sunt prietene. Întâlnirea dintre cele două a fost una civilizată, însă nu au stat prea mult la povești.

A fost la absolvirea lui Andrew, a fost la facultate, ne-am întâlnit, și am întâlnit-o și pe soția lui. Dar să mergem la picnic împreună… n-o să vezi asta. N-ai cum.

Ne vedem fiecare de treaba lui, mai ales că eu acum sunt o femeie divorțată, sunt singură, și nu cred că soția lui ar fi foarte fericită să mă vadă pe mine în preajmă. Din respect pentru situația în sine nu cred că e cazul”, a adăugat artista.

Nu are o relaţie bună cu sora ei

Ozana Barabancea a dezvăluit că nu are o relaţie bună cu propria ei soră, deşi o iubeşte foarte mult.

„Nu, n-avem o relație bună. Avem o relație strict civilizată, dar nu ne vedem, nu ne frecventăm. Ne mai sunăm din când în când, dar avem puncte de vedere oarecum diferite.

Bine, despre ce se întâmplă în lume, gândim la fel amândouă, evident, că avem aceeași educație. O iubesc, e sora mea și îi doresc tot binele din lume. Dar așa a fost să fie”, a zis artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: