Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată soția lui Andrei Aradits. Andreea este transformată complet

Cum arată soția lui Andrei Aradits. Andreea este transformată complet

GALERIE FOTO (5) Cum arată soția lui Andrei Aradits

Andrei Aradits, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România a reușit să cucerească întreg publicul din România cu talentul său. Ei bine, cu toate că este un personaj cunoscut, puțină lume știe cum arată soția acestuia.

Cum arată soția lui Andrei Aradits. Andreea este transformată complet

Andrei Aradits și Andreea formează un cuplu de 17 ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar de atunci formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Andrei și Andreea au un fiu de 14 ani, Eric.

Actorul a vorbit pentru prima dată despre soția sa într-un interviu pentru Femeia.ro. ”Ne-am cunoscut la serialul În familie! Ea lucra la producție. Însă nu aveam curajul să fac primul pas, deși îmi făceam des de lucru prin biroul unde lucra ea. Până într-o seară, când mă trezesc cu un mesaj de la ea pe telefonul mobil care suna cam așa: „Do you believe in love at first sight or should I walk by again? (n.r. ‘Crezi în dragoste la prima vedere sau trebuie să mai trec o dată prin fața ta’?) Am zis: „Mm, hai să mă duc. Ceva-ceva tot o ieși în seara asta”.

Cum arată și cu ce se ocupă Andreea Aradits

Andreea Aradits s-a apucat în urmă cu ceva timp de yoga, și de trei ani este profesoară. Dacă stăm să analizăm imaginile postate pe rețelele de socializare, sportul a ajutat-o pe Andreea să aibă un corp de invidiat.

În luna aprilie, fac 3 ani de când predau yoga. Mă face fericită și sper să pot și eu, la rândul meu, să fac oamenii din jur mai fericiți. Când reușesc asta, mă simt cu adevărat împlinită. Și am confirmarea că mă aflu pe drumul cel bun”, a scris Andreea Aradits pe Facebook.

De asemenea, Andrei declara în urmă cu câțiva ani că au existat discuții în casnicia lui după ce Andreea a devenit vegană. Se pare că la început au existat mici certuri în legătură cu bucătăria, dar cu timpul fiecare s-a obișnuit cu stilul partnerului de viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: