Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată soția lui Ionuț Iftimoaie. Maria s-a lansat de curând în lumea afacerilor

Cum arată soția lui Ionuț Iftimoaie. Maria s-a lansat de curând în lumea afacerilor

GALERIE FOTO (9) Cum arată soția lui Ionuț Iftimoaie.

Cum arată soția lui Ionuț Iftimoaie. Sportivul se poate considera un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și personal. Ionuț Iftimoaie are o soție și trei copii minunați. Fostul kickboxer s-a retras din lumea sportului și s-a dedicat exclusiv familiei. Cum arată femeia care i-a fost alături în ultimii 15 ani.

Cum arată soția lui Ionuț Iftimoaie. Maria s-a lansat de curând în lumea afacerilor

Cum arată soția lui Ionuț Iftimoaie. Din anul 2016, de când s-a retras din lumea sportului, Ionuț Iftimoaie a devenit un bărbat de casă. Fostul kickboxer s-a lansat în afaceri alături de soția sa, Maria, 31 de ani. Cei doi sunt împreună de 15 ani și au trei copii minunați împreună, pe Nicholas, 13 ani, Nicole, 12 aniși micuța Ioana, de 6 ani. În prezent, Maria și Ionuț locuiesc la Bacău, unde au reușit să pună pe picioare o afacere de familie.

Pentru că Ionuț Iftimoaie este cetățean de onoare al orașului Comănești, complexul de agrement construit cu ajutorul fondurilor europene și al primăriei poartă numele său. „Este un proiect făcut de primărie, pe fonduri europene, și este foarte mare. Ionuț fiind cetățean de onoare al comunei Comănești, județul Bacău, i-au dat complexului numele lui. Proiectul este de anul trecut. Aici se fac multe evenimente sportive, culturale, iar vara localnicii vin la piscină”, a declarat Maria Iftimoaie.

Cu toate că sportivul este cunoscut în toată țara, oamenii știu puține lucruri despre femeia care i-a fost alături în ultimii 15 ani. Maria Iftimoaie este extrem de frumoasă iar în trecut a cochetat cu moda. Pentru că a vrut să continue pe acest drum, soția lui Ionuț Iftimoaie are propria sa afacere. Maria și-a deschis un atelier de croitorie unde realizează manual, rochii de eveniment unice. Deși are 3 copii, soția sportivului arată incredibil de bine.

Cum s-au cunoscut Ionuț și Maria

Invitați într-o emisiune tv, Maria și Ionuț Iftimoaie au povestit cum s-au întâlnit și cum și-au dat seama că sunt suflete pereche. „A fost o întâmplare foarte frumoasă. O poveste născută din dragoste și pasiune. În urmă cu 13 ani trebuia să susțin un meci și ne-am cunoscut înainte de a mă lupta. Mi-a purtat noroc în acel meci pentru că l-am făcut K.O pe adversar în prima rundă”, a povestit Ionuț Iftimoaie. Ionuț a cerut-o în căsătorie pe Maria la 3 zile după ce s-au cunoscut. „Au fost foarte frumoși mai ales că în viață noastră au venit copii, că avem activitate. Toate sărbătorile le petrecem la intensitate maximă”, a spus Maria.

Ori de câte ori are ocazia, Ionuț Iftimoaie nu ezită să-și complimenteze soția care i-a dăruit trei copii. Fostul sportiv declara că mai există probleme în cuplu, dar că există un echilibru între ei care-i ajută să treacă peste. „Ea este extraordinar de frumoasa. Imi place foarte mult pentru ca munceste foarte mult si acasa are o relatie extraordinara cu copii. Rolul de mama il face extraordinar de bine. Relatia cu mine este foarte proaspata. Noi ne vedem doar in weekend si atunci cand ne vedem este ca la inceput.„, declara sportivul despre soția sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: