Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Tania Budi după operația de blefaroplastie. Transformarea este uluitoare FOTO

Cum arată Tania Budi după operația de blefaroplastie. Transformarea este uluitoare FOTO

GALERIE FOTO (8) Cum arată Tania Budi după operația de blefaroplastie.

Cum arată Tania Budi după operația de blefaroplastie. La 53 de ani, Tania Budi arată incredibil de bine. Blondina și-a făcut prima operație estetică, fiind fericită de rezultatele uimitoare. Au trecut deja 3 luni de când afacerista și-a făcut operația de blefaroplastie. Cum arată acum?

Cum arată Tania Budi după operația de blefaroplastie. Transformarea este uluitoare FOTO

Cum arată Tania Budi după operația de blefaroplastie. Tania Budi nu mai are nevoie de nicio prezentare. La 53 de ani, blondina are un trup perfect și o siluetă de invidiat. A reușit să stea departe de operațiile estetice, iar în urmă cu 3 luni s-a decis să apeleze la blefaroplastie. Tania are gene bun transmise din generație în generație. Chiar și așa, atunci când își propune ceva, nu se lasă până când nu reușește. Fosta mare iubire a lui Cătălin Botezatu este o fire asumată și a declarat în nenumărate rânduri că nu a apelat la ajutorul medicilor esteticienilor, dar nici nu a fost împotriva acestui lucru. Vedeta era dispusă să se opereze dacă va simți nevoia.

Ei bine, acel moment a venit, iar fosta iubită a lui Dan Bittman a trecut, pentru prima dată, pragul cabinetului medicului estetician. Tania a apelat la blefaroplastie în luna aprilie, intervenție realizată de medicul chirurg estetician Iancu Morad. Blondina și-a eliminat surplusul de piele de la nivelul pleoapelor, iar acum se bucură de rezultatele obținute. „Sunt foarte fericită cu decizia pe care am luat-o de a apela la această intervenție denumită blefaroplastie. Nu sunt adepta intervențiilor care modifică trăsături, dar susțin ideea de proceduri discrete care te ajută să arăți mai bine rămânând totodată tu însăți. La 3 luni după operație, rezultatele sunt minunate! Conturul ochilor și pielea fină și fermă arată ca acum 25 de ani. Locul s-a vindecat perfect, cicatricile au dispărut și am privirea mereu fresh, odihnită, chiar dacă uneori nu apuc să dorm chiar cât ar trebui. În plus, machiajul se așează perfect! Sunt extrem de încântată!”, declară Tania Budi.

Motivul pentru are a apelat la blefaroplastie

Au trecut deja trei luni de la operație, iar Tania Budi se simte extrem de bine. Blefaroplastia este o intervenție cde durează maxim 45 de minute, fiind realizată cu anestezie locală. Această operație îmbunătățește aspectul estetic al ochilor și întinerește trăsăturile și oferă luminozitate privirii. „Așa cum se întâmplă în cazul tuturor pacienților care apelează la acest tip de procedură, și pentru Tania recuperarea a fost una foarte rapidă și fără probleme. Au trecut 3 luni de când am realizat intervenția numită blefaroplastie superioară. Locul s-a vindecat complet și semnele procedurii au dispărut. Mă bucur să văd că Tania se bucură de rezultatul spectaculos al intervenției. Și-a recăpătat aspectul de față odihnită, trăsăturile naturale pe care le avea în urmă cu mulți ani”, declară medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Vedeta a declarat că se simțea deranjată de aspectul feței sale, motiv pentru care a luat această decizie. Acum, blondina este încântată că a recurs la această intervenție. „Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Este o problemă cu care mulți oameni se confruntă în special după vârsta de 40 de ani. Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit. Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și este totul minunat. Am conturul ochilor și pielea fină și fermă ca acum 25 de ani. Sunt extrem de încântată!”, declară Tania Budi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: