Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată vedetele de la Survivor România 2021 fără pic de machiaj! Care dintre acestea arată bine nemachiate

Cum arată vedetele de la Survivor România 2021 fără pic de machiaj! Care dintre acestea arată bine nemachiate

GALERIE FOTO (8) Cum arată vedetele de la Survivor România 2021 fără pic de machiaj!

Cum arată vedetele de la Survivor România 2021 fără pic de machiaj! Vedetele de la Survivor România 2021 au fost nevoite să renunțe la machiajul profesional. Așadar, fanii acestora le-au văzut naturale 100%, cu toate că unele imagini i-au surprins pe internauți. Diferența se pare că este destul de mare, dar pentru asta trebuie să vă arătăm fețele celor 6 vedete feminine de la Survivor România, comparativ cu imaginea pe care acestea o afișau pe scenă.

Cum arată vedetele de la Survivor România 2021 fără pic de machiaj! Care dintre acestea arată bine nemachiate

Cum arată vedetele de la Survivor România 2021 fără pic de machiaj! Telespecatatorii au așteptat cu sufletul la gură începerea celui de-al doilea sezon al emisiunii Survivor România 2021. Ei bine, de câteva săptămâni, aceștia se bucură să urmărească activitățile concurenților din Republica Dominicană. Cu toate astea, un detaliu important le-a atras atenția fanilor, și anume faptul că vedetele feminine din concurs apar nemachiate și extrem de schimbate, comparativ cu imaginea lor de scenă. Multi dintre telespectatori s-au mirat că unele dive sunt într-un fel în mediul online, dar realitatea este cu totul alta.

Cum arată Mellina nemachiată

Așadar prima transformare este cea a Mellinei, pe numele său real Mădălina Dumitru. Deși este o solistă apreciată, aceasta concurează în echipa Războinicilor. În mediul online, fotografiile sale sunt minunate, ca din povești putem spune. În competiție, însă, realitatea este extrem de diferită. Mellina este schimbată fără machiaj și mai ales obosită și nemâncată.

Mellina machiată și nemachiată

Simona Hapciuc și-a pierdut strălucirea

Simona Hapciuc are o frumusețe unică, aceasta fiind cunoscută pentru rolul ei din serialul „Trăsniții”. Spre deosebire de alte vedete, chiar dacă nu este machiată tot îi stă bine. Deși în ultimele zile, blodnina este tot mai supărată și abătută, iar acest lucru se vede pe chipul ei. Mai mult, pentru că se spală cu apa din mare, părul ei și-a pierdut strălucirea de altă odinioară.

Simona Hapciuc nemachiata

Alexandra Stan nu mai aduce cu solista din mediul online

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate artiste din România, melodiile sale ajungând peste hotare. Cu toate astea, imaginea ei de la Survivor România este total diferită față de cea sexy, pe care o știa toată lumea. Blondian s-a bronzat, în special pe nas și nu mai aduce cu solista care apare aproape dezbrăcată pe rețelele de socializare.

Alexandra Stan nemachiata

Cum arată Majda Aboulumosha nemachiată

Majda Aboulumosha nu are nevoie de machiaj special, având un ten absolut minunat. Prezentatoarea Tv face față cu brio provocării de la Survivor România și e foarte competitivă pe traseu. Deși mai are momente dificile, Majda reușește să fie puternică și să meargă mai departe.

Cum arata Majda nemachiata

Cum arată Roxana Nemeș fără machiaj

Deși s-a bronzat, Roxana Nemeș are o frumusețe specială. Chiar dacă nu este machiată, blondina este frumoasă, arătând foarte bine în fața camerelor de filmat. De asemenea, Roxana este foarte competitivă pe traseu și încearcă să aducă puncte echipei.

Roxana Nemeș fără machiaj

Elena Marin fără make-up

Elena Marin, dansatoare Andreei Bălan nu are nevoie de machiaj. Vedeta a demonstrat că tenul ei este foarte luminos și fără make-up sau alte îmbunătățiri. Elena are și un corp de invidiat, pe care și-l etalează la fiecare traseu. Totodată, aceasta este competitivă și încearcă să câștige fiecare cursă.

Elena Marin nemachiata
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: