Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Nemeș a pozat goală la 16 ani! Cum și-a început faimoasa de la Survivor cariera

Roxana Nemeș a pozat goală la 16 ani! Cum și-a început faimoasa de la Survivor cariera

GALERIE FOTO (3) Roxana Nemeș a pozat goală la 16 ani! Cum și-a început faimoasa de la Survivor cariera

Roxana Nemeș, faimoasa de la Survivor România 2021, și-a început carieră într-un mod cu totul inedit! Se pare că la 16 ani, aceasta poza cu sânii goi. 

Roxana Nemeș a pozat goală la 16 ani

Roxana Nemeș este o luptătoare de când se știe, dovedind acest lucru încă de pe vremea când nu devenise cunoscută. Faimoasa de la Survivor a făcut toate sacrificiile posibile pentru a ajunge acolo unde credea că îi este locul și nu a regratat nimic.

Chiar dacă mulți nu își mai aduc aminte cum a început aceasta cariera ei în industria muzicală, cu siguranță după ce vor vedea fotografiile își vor aminti de frumoasa Roxana Nemeș în pictorialele sexy. Cariera Roxanei a debutat cu un shooting foto excepțional, pe vremea când aceasta avea doar 16 ani. De la statutul de necunoscută a trecut imediat la cel de sex-simbol în 2008, atunci când aceasta a apărut la rubrica ”Fata de la pagina 3” a tabloidului Click.

Roxana Nemeș a pozat goală la 16 ani! Cum și-a început faimoasa de la Survivor cariera

Roxana Nemeș a reușit atunci să-i atragă atenția imresarului Muzical Radu Groza, care tocmai se despărțise de interpreta Adina de la trupa Heaven. Cei doi și-au făcut relația publică abia în 2011, când Roxana nu mai era minoră, scrie wowbiz.ro.

”Ne știm de câțiva ani, iar acum ne-am descoperit. Nu știu cine a făcut primul pas, a venit de la sine. Ne iubim, ne înțelegem foarte bine, avem foarte multe lucruri în comun. Nici noi nu ne așteptam să fim îmăreună. Nu simt nici o diferență de vârstă, de 15 ani, uneori Radu este mai copil decât mine”, spunea Roxana Nemeș în 2011.

Scandal din cauza unui pictorial

Roxana Nemeș a reușit să provoace un scandal uriaș în 2013 din cauza unui pictorial pe care l-a realizat la Bibilioteca Metropolitană București. Aceasta a pozat din nou fără sutien, de data aceasta printre rafturile de cărți, însă acest lucru nu a fost acceptat și s-a pornit un întreg scandal.

Roxana Nemeș a pozat goală la 16 ani! Cum și-a început faimoasa de la Survivor cariera

Blonda a apărut aproape goală printre cărțile de la Bibilioteca Metropolitană București, instituție finanțată de la bugetul Primăriei Capitalei. Directorul instituției, Florin Rotaru, a declarat la acea vreme că nu știa nimic despre pictorialul sexy printre cărți și a dispus declanșarea unei anchete interne.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: