Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Vulpița gravidă? Veronica Stegaru e însărcinată cu al doilea copil

Cum arată Vulpița gravidă? Veronica Stegaru e însărcinată cu al doilea copil

GALERIE FOTO (6) Cum arată Vulpița gravidă_

Cum arată Vulpița gravidă. Veronica și Viorel Stegaru au dispărut din emisiunea Acces Direct, după ce timp de opt luni de zile au fost in centrul atentiei. Ei bine, cei doi s-au întors din Blăgești cu o veste care a șocat telespectatorii. Vulpița este din nou însărcinată, iar anunțul l-a făcut chiar Viorel.

Cum arată Vulpița gravidă? Veronica Stegaru e însărcinată cu al doilea copil

Vulpița este gravidă din nou! Soții Stegaru au făcut o pauză de câteva săptămâni, după ce au apărut în cadrul emisiunii Acces Direct timp de opt luni. În urmă cu câteva săptămâni, Veronica și Viorel au revenit în platoul emisiunii, dar nu fizic, ci telefonic. În cadrul show-ului, bărbatul a făcut un anunț care a șocat telespectatorii. Vulpița este gravidă cu cel de-al doilea copil. Cei doi mai au o fetiță de doi anișori, fiind crescută de părinții lui Viorel, care locuiesc la Blăgești. Fosta vedetă de la Antena 1 este gravidă în trei luni, iar tatăl copilului este, Viorel. Conform acestuia, dacă bebelușul va fi băiat se va numi Radu, iar dacă va fi fetiță, îi vor pune numele Doinița Mirela. Ulterior, aceștia au aflat că vor avea un băiat.

În prezent, cei doi au decis să se întoarcă în București din cauza problemelor pe care le au cu socrii Vulpiței. Conform acesteia, mama lui Viorel i-ar fi spus acesteia să facă avort. Acum, Vulpița și Viorel sunt la casa lor, după ce un telespectator le-a oferit o casă în Buzău, pentru a avea o locuință pentru copilul ce va veni pe lume.

Cu toate că Vulpița este gravidă, cei doi soți nu renunță la obiceiurile vechi. Se pare că au luat o pauză destul de mare de la visurile lor, iar acum, Vulpiția și Viorel au revenit în muzică. Deja se știe că melodiile lor lansate în urmă cu câteva luni au stat în topurile muzicale pentru mult timp, iar acum sunt siguri că vor „sparge gheața” cu noua melodie. Luni, soții Stegaru au anunțat că vor lansa o nouă melodie, și și-au afișat și ținutele pe care le vor purta în noul videoclip. Mai exact, oe canalul de Youtube al Vulpiței este postat un clip video în care cei doi se pregătesc intens pentru noul videoclip. Deși Vulpița este gravidă, aceasta poartă o ie tradițională, iar Viorel poartă un costum special. Le vom auzi în curând noua piesă a soților Stegaru, mai ales că este în colaborare cu Liliana Moise.

Cum au ajuns celebri Veronica și Viorel Stegaru?

Veronica și Viorel Stegaru sunt din Blăgești, județul Vaslui și au devenit cunoscuți după ce s-au prezentat în emisiunea prezentată de Mirela Vaida, de la Antena 1. Așadar, principalul personaj din această poveste este Veronica, care a venit supărată în cadrul show-ului pentru a acuza trei bărbați că au violat-o. În vârstă de 22 de ani, Veronica a vrut să scape de sărăcie și s-a măritat cu Viorel, 33 de ani. Ulterior, s-a aflat că aceasta a mințit, și că nu a întreținut relații sexuale, împotriva voinței sale. De asemenea, comportamentul pisicesc i-a câștigat porecla de „Vulpița. La scurt timp, Vulpița s-a transformat într-o divă de Capitală, reușind să aibă mii de urmăritori pe rețelele de socializare. Astfel, povestea lor a devenit o telenovelă, pe care publicul a urmărit-o timp de opt luni de zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: