Redactia.ro
Home » Monden » Cum au arătat copiii vedetelor în prima zi de școală. Emoțiile au fost imense

Cum au arătat copiii vedetelor în prima zi de școală. Emoțiile au fost imense

GALERIE FOTO (12) Cum au arătat copiii vedetelor în prima zi de școală. Emoțiile au fost imense

Astăzi a fost prima zi din acest început de an școlar, iar vedetele nu au ratat ocazia de a-și însoții copiii în aceste momente importante. Iată cum au arătat copiii vedetelor în prima lor zi de școală!

Cum au arătat copiii vedetelor în prima zi de școală. Emoțiile au fost imense

Astăzi a fost prima zi de școală din anul școlar 2021-2022. Cu această ocazie, vedetele autohtone nu au ratat prilejul să-și însoțească piticii într-un moment important din viața lor. Printre vedetele care s-au remarcat în curțile școlilor prestigioase au fost Elena Băsescu și Ilinca Vandici.

Pentru că pe timpul pandemiei, masca de protecție este obligatorie atât pentru cadrele didactice și personal auxiliar, cât și pentru elevi, atât la ore, cât și în pauze, în spațiile închise, se pare că vedetele au ținut cont de această regulă și au ales să fie alături de copiii lor în prima zi de școală purtând masca de protecție.

Emoțiile de început de an școlar au fost inerente, atât pentru copii, cât și pentru vedetele noastre. Au reușit împreună să le depășească, susținându-se reciproc. Elena Băsescu, Ilinca Vandici, Andreea Bododel, Diana Munteanu și Anca Serea sunt doar câteva dintre personajele din showbiz care au ales să fie alături de copiii lor pe 13 septembrie. Părinții și-au îmbrăcat copiii cu stil și bun gust, după care au imortalizat momentul cu câte o fotografie, ca amintire. Mai multe imagini puteți vedetea în GALERIA FOTO.

Care este structua noului an școlar

Potrivit informațiilor transmise de Ministerul Educației, anul școlar 2021-2022 se structurează pe două semestre, adică 34 de săptămâni, după cum urmează:

  • Semestrul I  va avea 14 săptămâni de cursuri, dispuse în intervalul 13 septembrie 2021- 22 decembrie 2021.
  • Semestrul al II-lea  va avea 20 săptămâni de cursuri, dispuse în intervalul 10 ianuarie 2022- 10 iunie 2022, cu includerea programului ,,Școala Altfel’’, în perioada 8- 14 aprilie, interval în care se pot organiza fazele naționale ale olimpiadelor școlare.

De asemenea, elevii vor avea patru vacante în acest an, respectiv:

  • 25- 31 octombrie 2021: vacanță pentru învățământ preșcolar și primar;
  • 23 decembrie 2021- 9 ianuarie 2022: vacanța de iarnă;
  • 15 aprilie 2022- 1 mai 2022: vacanța de primăvară;
  • 11 iunie 2022- până la data din septembrie 2022 la care vor începe cursurile anului școlar 2022 – 2023, vacanța de vară.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: