Redactia.ro
Home » Monden » Cum au arătat ultimele zile din viața Marilenei Arșinel. Fiul său i-a prezis moartea?! „Mama nu mai e acasă”

Cum au arătat ultimele zile din viața Marilenei Arșinel. Fiul său i-a prezis moartea?! „Mama nu mai e acasă”

sotia lui arsinel

Starea de sănătate a soției lui Alexandru Arșinel se înrăutățise după decesul actorului. Marilena Arșinel plângea de dorul celui care i-a fost alături timp de 5 decenii.

După luni de suferință, fosta asistentă medicală s-a stins din viață, în cursul zilei de vineri, 9 iunie, după doar 9 luni de la decesul regretatului actor. Vestea tragediei a fost făcută publică chiar de către fiul celor doi, pe pagina sa de Facebook.

Marilena Arșinel a murit pe un pat de azil

Cei doi băieți, Cristian și Bogdan, i-au fost alături în perioada ei de doliu, dar cum starea sa de sănătate se înrăutățea pe zi ce trecea, au luat o decizie șocantă.

Fiii lui Alexandru Arșinel au fost nevoiți, luna trecută, ca spre binele mamei lor să o interneze la un azil de lux, unde beneficia de tot tratamentul de care avea nevoie, inclusiv de o infirmieră, dat fiind faptul că Marilena Arșinel era imobilizată într-un scaun cu rotile.

„Mama nu-i prea bine. Nu, nu mai e acasă. Acolo (n.r. la azil) e îngrijită așa cum trebuie”, a declarat Cristian Arșinel pentru cancan.ro, în urmă cu puțin timp.

Era imobilizată într-un scaun cu rotile

Marilena Arșinel a avut un accident în 2016, în urma căruia nu s-a mai putut deplasa singură, ci doar sprijinită de cadru. Mai exact, soția lui Alexandru Arșinel a alunecat și s-a lovit la cap, iar starea i s-a înrăutățit ulterior.

Alexandru Arșinel și Marilena s-au cunoscut la un ștrand în anul 1968 și a fost dragoste la prima vedere. Relația celor doi a evoluat rapid, iar căsătoria a venit chiar în același an în care s-au cunoscut.

Marele actor și-a iubit atât de mult soția, încât, a mărturisit că înainte să moară, i-ar cere lui Dumnezeu, un singur lucru, și anume să o țină sănătoasă pe Marilena.

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcătură. Cu un lucru nu m-ai ajutat, Doamne. Și îți spun în fiecare zi, Doamne ajută-mă. Și te rog, ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta în fiecare zi”, spunea actorul cu lacrimi în ochi într-o emisiune TV.

Văduva lui Alexandru Arșinel suferea după moartea soțului ei

Pe data de 4 iunie, Alexandru Arșinel ar fi împlinit vârsta de 84 de ani. Cristian Arșinel, unul dintre cei doi băieți pe care îi are, a mărturisit că atât el, cât și cei apropiați lui, au fost încercați greu de soartă, în ultima perioadă:

„Am fost sâmbătă care a trecut la Biserică și am făcut pomană pentru sufletul lui tata, mai ales că a fost și Sâmbăta Morților. Nu îmi lipsește doar mie tata, ci întregii familii. Tata a fost tata!”, a declarat pentru Click!, Cristian Arșinel.

„Mama este bine și ea, cât de cât și-a mai revenit, dar este susținută permanent de noi, în toată această perioadă. Nu o lăsăm noi”, a adăugat Cristian Arșinel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: