Redactia.ro
Home » Monden » Cum au reacționat părinții Alexandrei Stan când au aflat că a divorțat de Emanuel Necatu: „Nu regret nimic”

Cum au reacționat părinții Alexandrei Stan când au aflat că a divorțat de Emanuel Necatu: „Nu regret nimic”

GALERIE FOTO (5) Cum au reacționat părinții Alexandrei Stan când au aflat că a divorțat de Emanuel Necatu

Cum au reacționat părinții Alexandrei Stan când au aflat că a divorțat de Emanuel Necatu. Celebra artstă a surprins pe toată lumea când a anunțat că s-a căsătorit. La scurt timp cununie, Alexandra Stan a divorțat de soțul său. Cum au reacționat părinții ei când au aflat că divorțează?

Cum au reacționat părinții Alexandrei Stan când au aflat că a divorțat de Emanuel Necatu: „Nu regret nimic”

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar în ultima perioadă și-a suprins fanii cu tot ce s-a întâmplat în viața ei. Vedeta s-a căsătorit anul trecut, iar după câteva luni a divorțat. Blondina și-a unit destinele cu Emanuel Necatu, dar la scurt timp după cununie au decis să se despartă. Mariajul ei a a durat doar câteva luni, iar Alexandra și Emanuel au ajuns la concluzia că nu sunt făcuți unul pentru altul.

Recent, vedeta a mărturisit ce părere au avut părinții lor când au aflat că va divorța. Artista a spus că familia ei a susținut-o în orice alegere și au fost de acord cu decizia ei. ”Părinții m-au susținut mereu, așa că au făcut-o și de data asta. Își doresc ca eu să fiu bine. Însă nu regret nimic, deoarece eu am făcut ceea ce am simțit, am mers în fața altarului cu sufletul deschis. Până la urmă, experiențele ne fac să evoluăm, dacă învățăm ce trebuie din ele”, a spus Alexandra Stan pentru Viva.ro.

La scurt timp după divorț, Alexandra Stan s-a afișat cu noul ei iubit. Vedeta și-a găsit fericirea în brațele lui Alex Parker, un producător român. Cei doi au postat mai multe imagini împreună, arătându-le tuturor cât de bine le e împreună. În legătură cu Emanuel, Alexandra Stan a declarat că se înțelege foarte bine cu fostul soț.

Drama Alexandrei Stan

În urmă cu opt ani, Alexandra Stan a trecut printr-o perioada cumplită. Artista a fost lovită cu bestialitate de managerul său de la acea vreme. După ce mai multe imagini cu ea lovită au devenit virale, Alexandra a vorbit despre acel moment. Vedeta a mărturisit că a făcut terapie pentru a trece peste acel episod. „Eu am făcut foarte multă terapie după şi mi-am dat seama că fiecare om are motivele lui pentru care ajunge în situaţii de genul ăsta, adică am înţeles că şi eu am avut, nu vină, dar partea mea de responsabilitate pentru faptul că am ajuns atât de departe în punctul în care el să mă jignească. Pentru că nu era prima oară, mă mai împinsese odată.”, a spus Alexandra Stan pentru Pro TV.

După ce a mers la psiholog, Alexadra Stan și-a dat seama că anumite experiențe din copilărie au împins-o către comportamentul de victimă. „El a fost plecat mereu timp de 25 de ani. El nu a fost tatăl ăla sever, eu nu am avut un tată sever pentru că el când venea acasă voia să ne facă toate poftele, ne dădea bani pe ascuns să ne cumpărăm ce vrem noi, ne cumpăra o grămadă de haine, ne aducea o grămadă de cadouri. Îl vedeam foarte rar, am avut daddy issues.”, a declarat vedeta in urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: