Redactia.ro
Home » Homepage » Cum au reacţionat românii când au auzit că trebuie să se vaccineze cu doza 4 anti-Covid. Părerile sunt ULUITOARE!

Cum au reacţionat românii când au auzit că trebuie să se vaccineze cu doza 4 anti-Covid. Părerile sunt ULUITOARE!

De ce este important vaccinul HPV! România se află încă pe primul loc la mortalitate prin cancer de col uterin

România ar putea fi lovită la toamnă de al șaptelea val COVID, a avertizat ministrul sănătății, Alexandru Rafila, în condițiile în care în prezent își face tot mai simțită prezența al șaselea val de infecții, în care varianta BA.5 a Omicron continuă să fie dominantă.

Oamenii care vor să se vaccineze cu doza 4 de vaccin anti-COVID o pot face în prezent doar în anumite cabinete ale medicilor de familie.

Românii fug în continuare de vaccin

Potrivit sfaturilor care vin de la agențiile sanitare europene, toate persoanele de peste 60 de ani ar trebui să facă doza 4 de vaccin anti-COVID. În România, programarea pentru acest vaccin s-ar putea dovedi a fi ceva mai complicată: teoretic, centrele „clasice” de vaccinare anti-COVID și-au încetat, oficial, activitatea, de la 1 iulie, dată de la care românii care doresc să se vaccineze o pot face doar în cabinetele medicilor de familie.

Un VoxPop realizat de Antena 3 a relevat că românii fug în continuare de vaccinarea anti-Covid.

Este o prostie. Nu-s de acord cu niciun fel de vaccin. Să lase lumea în pace, ca să nu mai otrăvească lumea și cu stres, și cu tot ce este. Vaccinul este o prostie. Nu este vaccin ăsta. Nu-i testat nici pe oamenii – e testat pe șoareci albi, Păi de la om la șoarece este distanță. așa că s[ ne lase în pace”, a spus un bărbat.

Eu nu m-am vaccinat nici cu prima. Am lucrat în străinătate și nu, nu m-am vaccinat și nici nu o să mă vaccinez. Momentan. Nu cred că vor mai impune restricții ca cele care au fost”, a zis şi o femeie.

„Domnișoară, eu n-am făcut acest vaccin și nu-mi voi face niciodată, pentru că e toxic, foarte toxic”, mai răspuns un român.

România are 8 milioane doze de vaccin

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă că România are în depozite 8 milioane de doze de vaccin anti-Covid-19 pentru care nu există deloc interes, nici să fie primite de o altă ţară prin donaţie, iar după ce vor expira distrugerea lor va costa alţi bani.

„Noi ne găsim în situaţia în care avem în depozite peste 8 milioane de doze de vaccin pentru care nu mai există niciun fel de interes. Şi nu mă refer doar la interesul populaţiei, mă refer la interesul oricui, fie să le cumpere, fie să le primească gratis.

Deci nimeni nu vrea nici măcar să le primească gratis. Lucrul acesta va duce şi la costuri suplimentare pentru că la un moment dat, când expiră, trebuie să le distrugem”, a spus Alexandru Rafila.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: