Redactia.ro
Home » Monden » Cum își sărbătoresc iubirea Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Artista și-a surprins soțul într-o ipostază inedită

Cum își sărbătoresc iubirea Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Artista și-a surprins soțul într-o ipostază inedită

GALERIE FOTO (6) Cum își sărbătoresc iubirea Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

Cum își sărbătoresc iubirea Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu își sărbătoresc iubirea de Ziua Îndrăgostiților, iar artista și-a surprins partenerul în cel mai frumos mod posibil. Cei doi sunt împreună de 12 ani și au doi copii minunați.

Cum își sărbătoresc iubirea Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Artista și-a surprins soțul într-o ipostază inedită

Cum își sărbătoresc iubirea Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai unite și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de 12 ani și au împreună doi copii minunați care le fac viața mai frumoasă. Pentru că astăzi este Ziua Îndrăgostiților, cei doi au sărbătorit într-un mod inedit. Dacă unii au ales să petreacă o seară în doi sau să-și facă cadouri scumpe, ei bine, Giulia și Vlad au ales să petreacă altfel această zi. Deși aceștia își declară iubirea zilnic, astăzi, de Valentine`s Day, Giulia a fost cam ocupată, mai ales că are și doi copii, de care trebuie să se ocupe.

Pentru Giulia și Vlad Huidu, familia este pe primul loc, după urmează dragostea. Deși este artistă, Giulia face față cu brio să se împartă între carieră și familie. În urmă cu o seară, Vlad Huidu a dovedit că poate fi și bărbat de casă și să se ocupe de toate treburile casei, așa cum face o femeie zilnic. Așadar, în timp ce Giulia se relaxa pe canapea, după o zi de muncă, Vlad lustruia parchetul, iar această ipostază a amuzat-o teribil pe Giulia, care nu s-a putut abține să nu-și filmeze soțul, după care le-a postat pe rețelele de socializare. În mediul online, Giulia s-a lăudat cu soțul său care o ajută la treburile casnice. ”Uneori visele devin realitate și cum mi-am dorit eu să sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților chiar se întâmplă. Doamne, ce zi minunată! O zi obișnuită din viața noastră”, a spus foarte amuzată Giulia Anghelescu în timp ce soțul ei ștergea parchetul cu mopul.

Vlad Huidu lustruieste parchetul

Giulia Anghelescu, despre soțul său

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt împreună de mulți ani, și chiar dacă de-a lungul timpului au existat probleme în căsnicia lor, cei doi au reușit să gestioneze situația. Dacă pe timpul pandemiei de coronavirus, mai multe cupluri s-au despărțit, se pare că Giulia și Vlad sunt mai uniți ca niciodată. „Mi-am propus ca anul 2020 să fie unul bun pentru mine și, culmea, chiar a fost, în ciuda faptului că este așa cum este situația. Pentru mine și soțul meu, ca și cuplu, a fost cel mai bun an de până acum. Eu sunt extrem de recunoascătoare pentru absolut tot. M-am redescoperit ca femeie, ca mamă, ca soție și ca artist. Îi muțumesc lui Dumnezeu că suntem sănătoși și că putem face lucru frumoase”, a spus Giulia Anghelescu în urma cu ceva timp.

Giulia este mamă a doi copii, Sabina Antonia de 9 ani și Eduard Mikael de șase ani. Vedeta are o relație apropiată cu cei doi copii ai săi, iar împreună cu soțul său, încearcă să le ofere acestora o viață frumosă dar și o educație normală. Din pozele postate pe rețelele de socializare, se poate observa că artista este o femeie împlinită și fericită având o familie frumoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: