Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum ne albim dinții în mod natural? Șase metode inedite

Cum ne albim dinții în mod natural? Șase metode inedite

Albirea dinților se poate face și acasă! Sunt mai multe rețete naturiste la care putem apela regulat pentru a avea o dantură sănătoasă și frumoasă.

Cum ne albim dinții în mod natural? Șase metode inedite

Mulți dintre noi ne dorim să avem o dantură perfectă, precum în reclamele TV. De asemenea, cu toții aspirăm către o albire strălucitoare, care se poate obține nu doar prin vizita la doctorul stomatolog, ci și prin remedii naturiste. Vă prezentăm șase dintre ele:

Bicarbonatul de sodiu și apa oxigenată

Se amestecă putină apă oxigenată cu bicarbonat de sodiu. Ulterior, se oține o pastă pe care o puteți aplica pe dinți. Nu doar că ajută la albire, dar și la întărirea danturii și îndepărtarea bacteriilor. Adăugați în compoziție mai multă apă oxigenată, pentru a nu înlătura smalțul.

Uleiul de cocos pus pe pasta de dinți sau clătirea cu acest ingredient

Timp de 5 sau 20 de minute vă puteți clăti cu ulei de cocos, în cantitatea unei lingure. De asemenea, puteți adăuga câteva picături în pasta de dinți sau pe o bucată de bumbac, iar mai apoi se aplică pe dinți. Uleiul de cocos este foarte bun și pentru gingii.

Otetul din cidru de mere

Oțetul din cidru de mere ar îndepărta de pe dinți și petele de cafea si nicotină. Și el poate ataca smalțul dinților, dacă nu este folosit cu grijă. Se clătește dantura timp de o lună cu acest ingredient sau se aplică pe pasta de dinți înainte de periaj. Pentru că gustul oțetului ar putea fi unul înțepător, puteți apela și la apa normală sau de gură.

Coaja de lămâie sau de portocală

Pentru că și acestea pot dăuna smalțului, după ce-ți freci dantura cu o coajă de lămâie sau de portocală, este bine să o clătești. Cu apa oxigenată este recomandat deoarece îndepărtează bacteriile.

Capșunile

Actrita Catherine Zeta Jones apelează la această metodă naturală de albire. Totodată, tot mai multe persoane apelează la această rețetă și se declară mulțumite.

 Pasta de turmeric

În timp ce alți agenți de curățare afectează smalțul, pasta de turmeric nu.  După o săptămână se va putea vedea și rezultatul. Este nevoie pentru această compoziție de:
– 2 lingurite turmeric pudră,
– 2 lingurite bicarbonat de sodiu,
– 1 lingurita ulei de cocos,
– optional, 1 lingurita zeamă de lămâie.

Toate acestea se amestecă apoi se obține o pastă care se aplică timp de două minute. Iată mai jos un filmuleț:

Sursa: viataverdeviu.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: