Redactia.ro
Home » Monden » Cum o să-l cheme pe băiețelul Adelei! Prezentatoarea TV a copiat-o pe Antonia

Cum o să-l cheme pe băiețelul Adelei! Prezentatoarea TV a copiat-o pe Antonia

Cum o să-l cheme pe băiețelul Adelei! Prezentatoarea TV a copiat-o pe Antonia

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au hotărât deja la câteva nume pentru cel de-al treilea băiețel al lor. Unul dintre acestea este exact ca numele ales de Antonia pentru mezinul ei. 

Cum o să-l cheme pe băiețelul Adelei! Prezentatoarea TV a copiat-o pe Antonia

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit de curând părinții celui de-al treilea băiețel, iar acum urmează să-i aleagă și un nume potrivit. Deși cei doi ar fi dorit o fetiță, venirea pe lume a băiețelului este motiv de mare bucurie în familia ei și a lui Radu Vâlcan.

Ce a fost mai greu a trecut, iar acum ultimul pas este alegerea numelui celui mic. Pentru că se gândeau la fetiță, cei doi aleseseră deja numele acesteia, însă la băiat sunt în impas. Adela Popescu a recunoscut că nu își pregătise un nume de băiețel, iar acum este în fața unei decizii dificile.

În urmă cu ceva timp, prezentatoarea de la ”Vorbește lumea” a mărturisit că vrea ca numele băiețelului ei să nu fie unul sofisticat și să înceapă cu litera A. De altfel, ceilalți doi băieței pe care îi are se numesc Andrei și Alexandru.

“Mă găsise bine inițial, dimineața. Și a intrat Lora și mi-a zis ce e cu tine, scumpa mea, cum arăți așa, n-ai și tu o pudră, ești persoană publică. Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove. Sper, Lora, dacă faci o fetiță să nu apelezi la el, la ce sugestii face. Acum două zile a venit Radu cu sugestia de Tudor. Încă aștept să mi se arate numele într-un vis, știți cum e, sunt femeile alea de le spun soților că li s-a arătat un înger în vis, că așa trebuie. Când îl voi vedea voi ști cum să îl cheme. Ne mai gândim”, a povestit Adela Popescu, în direct.

Achim este și numele pe care îl poartă băiețelul Antoniei. Ea a ales nume speciale pentru fii săi, numindu-i Dominic și Achim.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară

Adela Popescu a născut duminică! Vedeta a trăit una dintre cele mai frumoase zile din viața ei după ce după nouă luni de sarcină își strânge în brațe cel de-al treilea băiețel. Fanii au așteptat cu sufletul la gură acest moment și se bucură din plin pentru venirea pe lume al mezinului familiei Vâlcan.

”Uraaaaa! S-a infaptuit! Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece fetite. :))) Si face! Ca e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg si s-a nascut dupa o agonie de aproape patru ore. Eu nu ma mai satur sa il pup, sa il miros si sa ii povestesc despre nazdravanii de fratiori ce il asteapta acasa. Tati a avut si el voie sa ne viziteze 20 de minute cat sa ne bucuram impreuna, ca si de data asta, la nasterea lui, la fel ca a fratiorilor, ploua. Ps: Anca Sultan, ne-a iesit si de data asta. Multumesc! Ps.2: Pentru ca este un subiect de interes, la maternitatea la care am nascut eu, tatii au voie la vizita 20 min, in intervalul 16:00-18:00 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinarii anti covid”, a fost mesajul publicat de Adela Popescu pe pagina sa de instagram.

Vedeta le-a povestit internauților că prezentatorul a fost foarte stresat încă cu mult dinaintea nașterii celui de-al treilea copil. Radu Vâlcan a însoțit-o pe Adela la toate vizitele la medic și a fost mereu cu sufletul la gură. Prezentatoarea le-a spus în detaliu ce griji avea Radu la ultimele vizite la medic, deși cei doi au mai trecut deja de două ori prin această experiență.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: