Redactia.ro
Home » Tehnologie » Cum poți investi super ușor în monede virtuale

Cum poți investi super ușor în monede virtuale

Criptomonede

Criptomonedele sunt la mare căutare în ziua de azi, dar mulță lume nu știe de unde le poate cumpăra. Iată toate informațiile despre acest subiect.

De unde să cumperi criptomonede și cum

O modalitate foarte simplă de a cumpăra criptomonede este cu Revolut. Sunt o mulțime de criptomonede disponibile acolo. Iată cum poți să cumperi și să vinzi criptomonede pe Revolut.

„După ce activezi oferta noastră de criptomonede, poți folosi orice monedă fiduciară acceptată pentru a cumpăra criptomonede sau poți schimba înapoi într-o monedă fiduciară. Acest lucru se poate face prin secțiunea Schimb din aplicația Revolut. Cumpărarea și vânzarea de criptomonede funcționează la fel cu orice altă monedă fiduciară acceptată de noi.

Pentru a-ți adăuga contul de criptomonedă, accesează secțiunea „Conturi”, apasă pe „Adaugă cont” și selectează oricare dintre cele șase conturi de criptomonede pe care dorești să le cumperi”, se arată pe site-ul Revolut.

Un lucru pe care trebuie să îl ții cont este că sunt niște comisioane mari la criptomonede pe Revolut.

Ce criptomonede sunt acceptate pe Revolut

Sunt o mulțime de criptomonede pe Revolut, care apar și pe site dacă te interesează acest subiect. Mai mult, acolo sunt și explicate modalitățile de folosire ale criptomondelor. Iată ce arată pe site-ul Revolut.

Poți cumpăra/vinde Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Stellar (XLM), EOS (EOS), OMG Network (OMG), 0x (ZRX) și Tezos (XTZ)

Bitcoin (BTC) este o monedă digitală folosită pentru plăți rapide, sigure și ieftine, fără a fi necesară existența unui emitent sau a unui procesator central. A fost prima monedă descentralizată, introdusă în anul 2009.

Ethereum (ETH) este o platformă software care nu este sub controlul unei autorități centrale. Principalul scop al acesteia este facilitarea „contractelor inteligente”, fără nicio posibilitate de indisponibilitate, fraudă sau interferențe din partea terților.

Litecoin (LTC) este o criptomonedă alternativă similară cu BCH; este o rețea globală de plăți cu sursă deschisă, de la persoană la persoană, complet descentralizată. LTC există ca un „blockchain” software în care nodurile participante procesează tranzacția iar minerii oferă securitatea și verificarea pentru fiecare tranzacție.

Ripple (XRP) este o tehnologie cu sursă deschisă, creată pentru firme, pe principiul blockchain. Principalul scop al Ripple este mișcarea aproape instantanee a activelor în lume, menținând în același timp un control centralizat.

Stellar (XLM) este o rețea de tip „open-source” pentru monede și plăți. Cu Stellar poți să creezi, să trimiți și să tranzacționezi reprezentări digitale ale tuturor formelor de bani – dolari, pesos, bitcoin, aproape orice. Este proiectat astfel încât toate sistemele financiare ale lumii să poată funcționa împreună într-o singură rețea.

OMG (OMG Network) se folosește pentru a integra mai multe portofele electronice folosind sistemul blockchain OmiseGo. Cu timpul, pe măsură ce se adaugă la rețea mai mulți furnizori de portofele electronice și pe măsură ce se pot schimba într-un blockchain mai multe dintre activele de tip criptomonedă pe care le emite, OmiseGo consideră că ar putea contribui la furnizarea de servicii bancare pentru cei care au fost excluși din sistemul financiar. Acest lucru înseamnă că de fiecare dată când folosești contractul OmiseGo trebuie să plătești în OMG, care se distribuie apoi la noduri din rețea care pun în aplicare contracte conform normelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: