Monica Tatoiu a dezvăluit care este secretul siluetei sale de invidiat la vârsta de 65 de ani! Vedeta a povestit cum reușește să se mențină atât de bine pe plan fizic.
Cum reușește Monica Tatoiu să aibă o siluetă de invidiat la 65 de ani
Monica Tatoiu este una dintre vedetele care au reușit să se mențină foarte bine de-a lungul timpului. Vârsta și timpul nu și-au pus amprenta asupra aspectului său, iar acum, aceasta a dezvăluit care este secretul.
Cunoscuta vedetă le-a mărturisit fanilor săi în cadrul unui intreviu că de-a lungul vieții sale a respectat câteva lucruri esențiale pentru a-și menține vitalitatea corpului. Se pare că aceasta nu s-a abătut de la regulile pe care și le-a impus, dovadă fiind modul în care arată chiar și la vârsta de 65 de ani.
Monica Tatoiu a dezvăluit la la un post de televiziune care este secretul unei siluete de invidiat și ce face aceasta pentru a-și întreține corpul și a explicat pe larg de la ce reguli nu s-a abătut niciodată. Ei bine, Monica a abordat stilul franțuzesc, căci consideră că străinii sunt un exemplu foarte bun de urmat când vine vorba de alimentație.
”Eu sunt după francezi, mie îmi plac tare mult franțuzoaicele cât de bine arată. Din spate liceu, din față muzeu, dar de ce? Pentru că dimineața la ora 7-8, depinde când te trezești, ele o cafea fără zahăr și un croissant”, a spus Monica Tatoiu la Antena Stars.
Monica Tatoiu a avut mare grijă la mesele principale ale zilei
Potrivit declarațiilor sale, Monica Tatoiu a ținut să puncteze clar mesele pe care le ia dimineață, la prânz și seară, dar și intervalele orare în care trebuie să aibă loc acestea, spunând astfel că respectă cu sfințenie programul.
De altfel, aceasta a susținut că apa este foarte importantă pentru organismul fiecărei persoane și vedeta a mărturisit că zilnic bea trei litri de apă.
”Un shot de ghimbir, asta e dimineața și bineînțeles apă, multă apă. Eu beau cam trei litri de apă pe zi, atâta trebuie să nu te îngrași. La unu fix, regulat, mâncare, după ce iau un aperitiv. E foarte important aperitiv să se producă digestia cum trebuie. La unu fix mîncare, 30% proteine, 30% vegetale, 30% fibre și 30% fructe și următoarea masă după cinci ore la 18-18.30. Dacă te apucă foamea între mese, bei apă”, a mai adăugat Monica Tatoiu.