Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a afișat soția lui Mugur Mihăescu la plajă. Actorul are cu ce să se mândrească

Cum s-a afișat soția lui Mugur Mihăescu la plajă. Actorul are cu ce să se mândrească

GALERIE FOTO (5)Cum s-a afișat soția lui Mugur Mihăescu la plajă. Actorul are cu ce să se mândrească

Mugur Mihăescu și familia s-au bucurat zilele acestea de relaxare pe plajă. Fanii actorului au fost surprinși să vadă cum arată soția acestuia în costum de baie!

Cum s-a afișat soția lui Mugur Mihăescu la plajă. Actorul are cu ce să se mândrească

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară, datorită rolului care l-a consacrat din serialul de comedie ”Vacanța mare”. De aesemenea, acesta a atras atenția publicului în ultimul an după ce s-a implicat în protestele legate de restricțiile impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus.

Deși acesta este o personalitate foarte cunoscută, puțini știu cine este soția lui și mai ales cum arată cea care i-a furat inima actorului. Cei doi au petrecut momentele de relaxare pe o plajă din România alături de câțiva prieteni. Fanii au fost surprinși să vadă cum arată soția actorului în costum de baie.

Din imaginile publicate de cancan.ro, este mai mult decât evident că Rodica Mihăescu, soția cunoscutului actor, arată foarte bine, ba chiar le-ar putea face invidioase pe tinerele de 20 de ani. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, aceasta a defilat cu formele aproape perfecte pe sub privirile soțului ei.

Chiar și după atâţia ani de căsnicie, Rodica reuşeşte să îşi uimească şi acum soţul cu apariţiile sale. Partenera de viaţă a actorului a profitat din plin de vremea frumoasă şi de temperatura perfectă a apei, însă Mugur Mihăescu nu a fost atât de entuziamat. Patronul de restaurante a preferat să îşi petreacă tot timpul pe un şezlong, admirând din când în când frumuseţea pe care o are alături de o viaţă.

Câți bani a pierdut Mugur Mihăescu în pandemie

În urmă cu mai bine de 10 ani, Mugur Mihăescu a deschis un pub cu infleunţă britanică, situat în inima Centrului Vechi al Capitalei, urmând mai apoi să deschidă alte două, alături de fratele său. Din martie 2020, totul s-a schimbat, iar din păcate, potrivit spuselor sale ar fi pierdut mai mult de 1,5 milioane de euro, ca urmare a restricţiilor impuse de autorităţi.

”Am strigat, am urlat, am ieşit la manifestaţii, am scris pe Facebook, am apărut la televizor şi nimic. Statul m-a ignorat cu desăvârşire. Şi nu mă refer la mine în primul rând, aici. Mă refer la toţi cei care au avut proasta inspiraţie să-şi lanseze afaceri într-un domeniu faţă de care statul român a dovedit din plin cât de mult îi pasă. Adică nu-i pasă!

Cândva, peste ani, când va trece pandemia asta nenorocită, am să încerc să realizez ce s-a întâmplat. Şi, totuşi, nu ştiu dacă voi fi în stare să înţeleg nu doar nepăsarea autorităţilor, care s-au uitat absolut senin cum le-au dispărut sute de mii de locuri de muncă, iar tot atâţia români s-au descurcat cum au putut, fiecare dintre ei, cât mai ales reacţia celor din jur, una care mi-a lăsat mai mult decât un gust amar!”, spunea Mugur Mihăescu în urmă cu câteva luni.

Etichete: