Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum s-a răzbunat o mireasă abandonată. Gestul tinerei a șocat o lume întreagă

Cum s-a răzbunat o mireasă abandonată. Gestul tinerei a șocat o lume întreagă

GALERIE FOTO (7) Cum s-a răzbunat o mireasă abandonată în fața altarului

Cum s-a răzbunat o mireasă abandonată. În momentul în care nu te poți baza pe cineva, cauți o altă persoană care te poate ajuta, chiar dacă este vorba de nuntă! O tânără fericită că se va căsători cu bărbatul vieții sale a fost părăsită cu câteva zile înainte de nuntă. Ei bine, acesta lucru nu a descurajat-o, aceasta continuând planul de căsătorie. Cum s-a răzbunat mireasa?

Cum s-a răzbunat o mireasă abandonată. Gestul tinerei a șocat o lume întreagă

Cum s-a răzbunat o mireasă abandonată. De multe ori, nunta este un eveniment pentru o femeie, pentru că în acea zi se va considera cea mai frumoasă femeie din lume. Iar această fericire o va împărți împreună cu soțul său. Ei bine, o tânără a avut parte de o situație neplăcută, dar acest lucru nu a descurajat-o. După ce a fost părăsită de logodnicul său chiar înainte de nuntă, aceasta a luat o decizie neașteptată. Este important să nu dezamăgești o femeie după ce ai cerut-o în căsătorie. Aceasta este o lecție de viață pe care orice bărbat adevărat, ar trebui să o cunoască și să o respecte. Sandra Blanco, o tânără în vârstă de 32 de ani din Londra, care avea o relație de un an și jumătate cu bărbatul cu care urma să se căsătorească a fost părăsită de acesta.

Cei doi s-au logodit în noiembrie 2017 și urmau să facă nunta în Los Angeles, înainte de Crăciunul din acel an. Șase săptămâni au planuit nunta, dar pe măsură ce se apropia marea zi, logodnicul tot ezita. Așa că a anunțat-o pe logodnica sa că nu mai vrea să se căsătorească cu ea. Acest lucru a fost șocant pentru Sandra, care are o afacere cu coronițe de flori pentru mirese. Nu putea să realizeze faptul că ea, care ajută atâtea mirese trece prin această situație. Deși a încercat să-și ia banii înapoi pe care îi plătise drept avans, a fost imposibil.

Ce a decis Sandra?

Astfel, Sandra Blanco a decis să meargă mai departe cu nunta și să se mărite, singură. „N-am anulat ceremonia religioasă și nici cununia civilă. N-am vrut pentru că aveam ceva special în minte; am decis că o să mă căsătoresc cu mine însămi. Știu, sună nebunește, corect? Dar n-a fost„, a spus ea.

Așadar, în loc să plângă zile bune, Sandra a angajat un model masculin pentru o ședință foto cu tematică de nuntă și a organizat nunta de la The Littele Vegas Chapel. Nunta a fost oficiată de un bărbat îmbrăcat precum Elvis Presley. În timp ce mă îndreptam spre altar singură, cel care a oficiat ceremonia, îmbrăcat ca Elvis Presley, normal, a rostit cele mai frumoase cuvinte: <<„Sandra, astăzi este o zi specială pentru tine: ai venit aici pentru a-;i face un jurământ. Astăzi ai plănuit să vii cu prietenul tău, dar din păcate nu a fost să fie, și totuși tu ai avut curajul de veni aici, acum, pentru a-ți face un jurământ. E timpul să te bucuri de viață, de viața ta liberă și prețioasă. E timpul să termini cu poveștile, distracțiile și imaginile care te fac să te simți neînsemnată și să te îndrepți spre viața care te așteaptă. E timpul să prețuiești cele mai importante valori, e timpul să fii drăguță cu inimile inocente, e timpul să te bazezi cu fermitate pe ceea ce știi că este adevărat și să faci un jurământ de credință pe viață pentru iubire>>„, a povestit ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: