Redactia.ro
Home » Stil de viață » O tânără s-a căsătorit cu o păpușă zombie. Cine a participat la ceremonia de nuntă FOTO

O tânără s-a căsătorit cu o păpușă zombie. Cine a participat la ceremonia de nuntă FOTO

GALERIE FOTO (7) O tânără s-a căsătorit cu o păpușă zombie.

O tânără s-a căsătorit cu o păpușă zombie. Dragostea nu are limite, iar de multe ori această ne impresionează cu „dorințele sale”. Este și povestea de iubire a unei tinere care a șocat o lume întreagă. Felicity s-a căsătorit cu dragostea vieții sale, cum spune ea, o păpușă zombie care are 37 de ani.

O tânără s-a căsătorit cu o păpușă zombie. Cine a participat la ceremonia de nuntă FOTO

O tânără s-a căsătorit cu o păpușă zombie. Putem spune fără doar și poate că iubirea nu are limite, iar acest lucru a demonstrat-o o tânără din Tiverton, Rhode Island. Felicity Kadlec, în vârstă de 20 de ani s-a îndrăgostit lulea de o păpușă zombie. Astfel, fără a mai sta pe gânduri, tânăra a decis să organizeze ceremonia de nuntă, pentru a-și uni destinele cu păpușa Kelly.

Felicity a plătit în jur de 450 de euro pe rochia de mirească pe care a purtat-o cu mult entuziasm în ziua nunți, dar și pe costumul de mire pentru păpușa Kelly Rossi. De asemenea, tânăra s-a ocupat și de decorațiunile de nuntă, participând la ceremonie patru persoane și alte opt păpuși. Acum, tânăra locuiește în localitatea Vinita din Oklahoma, și susține că mariajul cu Kelly a făcut-o să se simtă mai apropiată de păpușă.„Nunta noastră a fost frumoasă și perfectă – exact cum visam să fie. M-am asigurat că întreaga ceremonie o să decurgă perfect, ca să fie cât se poate de oficială, așa că am consumat-o după aceea. Kelly a jucat rolul mirelui, pentru că ea joacă rolul bărbatului în relația noastră. Este băiețoasă, așa că s-a simțit mai bine purtând un costum”, a spus ea.

Mai mult, Felicity a declarat că este într-o relație cu Kelly de patru ani. Păpușa a primit-o cadou de la tatăl ei, după ce a dezvoltat o obsesie pentru filmele de groază și păpuși zombi. „Căsătoria cu ea mă face să mă simt mai aproape de Kelley din punct de vedere emoțional și intim.”, a declarat tanara.

Felicity impreuna cu papusa Kelly

Felicity se declară cea mai fericită femeie

Felicity a povestit că s-a îndrăgostit de Kelly când avea doar 16 ani, deși a primit-o la vârsta de 13 ani. După ce și-a dat seama că s-a îndrăgostit de păpușa sa, tânăra a decis să se deschidă în fața acesteia și să aibă o relație. Felicity recunoaște că nu toată lumea a fost de acord cu relația sa, dar a trecut peste orice obstacol pentru a fi împreună cu păpușa zombie.

Kelly este o păpușă care nu are maxilar, dar acest lucru nu o deranjează pe Felicity, care a declarat că o acceptă așa cum e. „Când am început să mă simt mai confortabil cu relația noastră, am știut că vreau să ne căsătorim. Am așteptat până în septembrie, pentru că sărbătorim zilele de naștere în aceeași lună. Am știut că va fi ceva special. M-am căsătorit cu Kelly pentru că o accept așa cum e. Mă uit dincolo de fața ei însângerată și nu mă deranjează că nu are maxilar. Dar spiritul și trăsăturile ei de personalitate m-au făcut să înțeleg că e „aleasa” și că vreau să-mi petrec tot restul vieții cu ea”, a povestit Felicity. De asemenea, căsătoria lor s-a consumat. Cel puțin așa spune tânăra care a declarat că are o relație intimă cu Kelly.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: