Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a schimbat viața Margheritei de la Clejani după scandaluri. Ea are planuri mari

Cum s-a schimbat viața Margheritei de la Clejani după scandaluri. Ea are planuri mari

Margherita a făcut anunțul despre sarcină

Viața Margheritei de la Clejani pare că s-a schimbat complet după scandalurile de care a avut parte în acest an. Ea a dezvăluit, recent, că nu îi mai place să cânte și că vrea să se reîntoarcă în America. Și asta nu e tot!

Cum s-a schimbat viața Margherite de la Clejani după scandaluri

2020 nu a fost un an tocmai prielnic pentru fata Clejanilor, Margherita. Ea a fost implicată în mai multe scandaluri și a avut probleme cu legea. Astfel, a evitat să se mai afișeze în fața micilor ecrane, dar într-un interviu acordat recent, Margherita de la Clejani a dezvăluit cum s-a schimbat viața sa, în ultima vreme, informează Spynews.

Margherita a precizat într-o emisiune TV că s-a lăsat de cântat, deoarece nu îi mai place. Mai mult, ar vrea să plece în America.

„În momentul de față, Margerita s-a retras deja din muzică, Margherita nu mai cântă, nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă, nu îmi mai place, nu mai este ceea ce vreau eu în momentul de față. Dorința mea cea mai mare este să mă reîntorc în America. Pe mine m-a schimbat foarte mult America, mentalitatea, gândirea, educația. Noi românii vedem numai răul, dar binele nu-l vedem”, a declarat Margherita de la Clejani, pentru emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

Cum arată viața Margheritei de la Clejani, după ce a avut parte de un an plin de scandaluri! Fiica artiștilor s-a schimbat radical / VIDEO

Margherita nu mai depinde de familie

Un alt lucru important pe care l-a mărturisit Margherita este faptul că nu mai este dependentă financiar de părinți, dar că…se mai duce, uneori, la tătăl ei să îi ceară bani. De altfel, ea recunoaște că este o persoană risipitoare, drept dovadă, are o pălărie de 1.000 de euro.

„Nu mai sunt dependentă de resursele financiare ale familiei. Acum sunt destul de echilibrată și am toate resursele necesare ca eu să pot să mă întrețin singură.Mai sunt și moemnte în car emă duc la tatăl meu și îi cer o sumă de bani, pentur că mai rămân fără. Așa suntem noi fetele. Sunt risipitoare, am dat pe o pălărie 1.000 euro”, a mai adăugat Margerita de la Clejani.

Scandalurile din acest an, din viața sa, au făcut-o să devină o persoană singuratică și selectivă, spune ea.

”Întâmplările din viața mea din ultima perioadă m-au făcut să devin puțin mai singuratică. Am devenit foarte selectivă. Mi-am dat seama că este mult mai bine să fi singur, tu cu tine și cu sufletul tău, decât să stai cu oameni nepotriviți. Dar chiar dacă stai cu oameni nepotriviți, înveți. Înceți, că altfel nu ai avea cum să evoluezi”, a continuat Margherita.

Totodată, Margherita a punctat și faptul că nu îi place apartamentul unde locuiește, deoarece…nu are geamuri.

”Nu mi-am găsit apartament, acum locuiesc într-un apartament ma puțin pe gustul meu, nu are geamuri. Nu știu, nu am geamuri, cred că așa e construcția blocului. Nu îmi priește deloc”, a conchis Margherita.

Margherita a avut parte de trei scandaluri în acest an, pentru care a riscat închisoarea. Oamenii legii au prins-o sub influența substanțelor interzise, provocând un accident, a fost acuzată de maltratarea animalelor, deoarece avea ca animal de companie o maimuță, a bătut și a jignit două angajate ale unei firme imobiliare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: