Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a schimbat viața Ramonei Bădescu după ce a născut. Vedeta a răspuns întrebărilor incomode

Cum s-a schimbat viața Ramonei Bădescu după ce a născut. Vedeta a răspuns întrebărilor incomode

Cum s-a schimbat viața Ramonei Bădescu după ce a născut. Vedeta a răspuns întrebărilor incomode

Ramona Bădescu i-a luat pe toți prin surprindere când a anunțat că e însărcinată pentru prima dată la 50 de ani. Vestea a venit destul de târziu în sarcină, actrița dorind să păstreze informația secretă cât mai mult timp.

Cum s-a schimbat viața Ramonei Bădescu după ce a născut

A născut pe 17 septembrie 2019, într-un spital privat din Roma, iar viața ei s-a schimbat complet din acel moment. Ramona Bădescu a vorbit despre schimbările produse în viața ei într-un interviu sincer acordat site-ului Click!. Ea a mărturisit că este o mamă destul de protectoare și că nu e pregătită să-și prezinte încă bebelușul lumii întregi.

„Sunt o mamă geloasă, posesivă. Îl țin așa sub aripile mele. Sunt protectivă și sunt foarte geloasă. Nu vi-l arăt, nu-l scot în lume. Lăsând gluma la o parte, încă n-am prea ieșit pentru că, mulțumesc lui Dumnezeu, am o terasă frumoasă și am organizat aici tot ce are nevoie să se joace.”, a mărturisit aceasta.

 

Vedeta a răspuns întrebărilor incomode

Ramona Bădescu n-a ocolit să recunoască la câte kilograme a ajuns pe timpul sarcinii și care au fost schimbările de ordin fizic cu care s-a confruntat. „M-am îngrășat doar 9 kilograme în timpul sarcinii, așa că după ce am născut foloseam aceleași lucruri, eram mai slabă practic cu un kilogram decât înainte să rămân gravidă. Acum am 64 de kilograme și când am rămas însărcinată aveam 65 de kilograme”, a încheiat Ramona, pentru Click!.

Ea a a mărturisit și că a avut parte de ajutor din partea unor specialiști pe timpul sarcinii. „Am avut o echipă de nutriționiști care s-a ocupat de mine și care m-a urmărit pe perioada sarcinii. Dar, oricum, nu am făcut mari sacrificii, pentru că nu mâncam mult, excepție făcând brânza de capră, pe care o mâncăm foarte des. Nu am mâncat dulciuri, ci foarte multe fructe, pizza mi-a plăcut foarte mult în perioadă sarcinii.”, a mai spus ea.

Cât despre identitatea partenerului ei de viață, Ramona Bădescu preferă să țină totul secret.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: