Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-a simțit, de fapt, Benone Sinulescu când a fost externat. Impresarul artistului a făcut noi declarații

Cum s-a simțit, de fapt, Benone Sinulescu când a fost externat. Impresarul artistului a făcut noi declarații

Cum s-a simțit, de fapt, Benone Sinulescu când a fost externat. Impresarul artistului a făcut noi declarații

Benone Sinulescu a fost externat din spital, după ce a fost găsit inconștient în casă. Care este starea de sănătate a artistului? Impresarul acestuia a oferit declarații noi.

Cum s-a simțit, de fapt, Benone Sinulescu când a fost externat. Impresarul artistului a făcut noi declarații

Benone Sinulescu a ajuns în urmă cu ceva săptămâni de urgență la spital. Soția acestuia l-a găsit inconștient în casă și s-a panicat. Artistul a rămas internat până acum câteva zile, iar acum toți se întreabă care este, de fapt, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu după ce a fost externat.

Interpretul a fost externat în urmă cu o săptămână din spitalul în care a stat internat timp de 14 zile. Deși în prezent se simte mai bine, Ionuț Pavel, impresarul acestuia, a făcut declarații noi despre situația artistului, astfel că a dezvăluit și care era starea de sănătate a aristului în momentul în care medicii au decis să-l lase pe cântăreț să plece acasă. Bărbatul a mărtusit că în acest moment interpretul se simte destul de bine, însă la externarea din spital acesta nu era în cea mai bună formă a sa și cu toate acestea medicii au decis că poate pleca acasă.

În acest sens, Ionuț a mărtursit că artistul nici nu putea să se țină pe picioare când i-au dat drumul din spital, astfel că s-a folosit o ambulanță pentru a-l transporta acasă și de asemenea, înainte de a intrat în autospecială a fost pus pe o targă.

„Știu că atunci când a plecat din spital a fost dus cu o salvare și nu putea să meargă. Acum sper, cine știe, a ajuns acasă, s-o simți mai bine, poate o reuși să și meargă. Doamne ajută! Din moment ce a fost băgat pe targă într-o ambulanță e clar că nu se putea deplasa că probabil ar fi ieșit pe picioarele lui și ar fi fost luat de o mașină, nu dus acasă cu o ambulanță.”, a spus Ionuț Pavel la Antena Stars.

Ionuț Pavel susține că medicii ar trebui să-i ofere îngrijiri și acasă

De asemenea, Ionuț Pavel, impresarul lui Benone Sinulescu, consideră că cei din spital ar trebui să-i ofere artistului îngrijiri medicale și acasă, menționând astfel că acesta a fost supravegheat zilnic la unitatea spitalicească de specialitate și că ar fi pe cât se poate de necesar să i se facă vizite și la domiciliu pentru ca specialiștii să fie puși la curent cu starea de sănătate a artistului.

Acesta consideră că ar fi bine măcar o dată pe săptămână un cadru medical să se intereseze de starea de sănătate a artistului și să nu-l lase nesupravegheat pentru a nu apărea noi probleme.

”Sunt obligați cei de la spital, în clipa de față, să treacă cineva să îl vadă măcar o dată pe săptămână, presupun. El a plecat de la supraveghere medicală zilnică la supraveghere o dată la nu știu cât timp și atunci e clar că ar trebui evaluat că la vârsta lui e clar că pot interveni schimbări”, a mai adăugat Ionuț Pavel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: