Redactia.ro
Home » Monden » Cum s-au cunoscut Silviu Prigoană și soția lui, Mihaela: ”Mi-am dorit un bărbat bogat”

Cum s-au cunoscut Silviu Prigoană și soția lui, Mihaela: ”Mi-am dorit un bărbat bogat”

Silviu Prigoană este, în prezent, căsătorit cu Mihaela Botezatu. În cadrul unui interviu, aceasta a povestit cum s-a cunoscut cu fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu, dar și ce l-a atras la el.

Cum s-au cunoscut Silviu Prigoană și soția lui, Mihaela: ”Mi-am dorit un bărbat bogat”

Mihaela Botezatu este în momentul de față soția lui Silviu Prigoană. Mihaela a mărturisit că s-a cunoscut cu omul de afaceri, acasă la acesta, la invitația regretatului Marcel Toader. Reticentă la început să răspundă pozitiv invitației, în cele din urmă a acceptat, dar la insistențele lui Silviu Prigoană.

“Eu trebuia să mă întâlnesc cu Marcel Toader în Bucureşti, voia să mi-o prezinte şi pe Maria, viitoarea lui soţie, iar când am ajuns în Capitală l-am sunat. El mi-a spus că este acasă la naşul lor, Silviu Prigoană, şi să vin şi eu, că este o cină între prieteni. La momentul respectiv, eu îl priveam cu alţi ochi pe Silviu, pentru că îl ştiam doar de la televizor. Iniţial am refuzat invitaţia, mi se părea că nu am ce să caut la el acasă, dar Marcel a insistat, mi l-a dat pe Silviu la telefon, eu m-am tot scuzat, apoi, Marcel a revenit cu apelul şi, într-un final, obosită după drumul de la Sibiu, am acceptat să vin.

Atunci ne-am văzut pentru prima oară! Era multă lume, am făcut cunoştinţă cu toţi şi am sesizat că atunci când Silviu povestea ceva parcă mi se adresa direct. El a observat că eram cumva reticentă şi a început să-mi vorbească despre el, să-l pot cunoaşte mai bine. A doua zi am plecat la Sibiu, iar Silviu mi-a trimis mesaje şi am stabilit să povestim mai multe când mă întorc la Bucureşti”, a spus Mihaela Botezatu pentru revista Taifasuri, în 2018.

Nu mai e niciun mister! Silviu Prigoană şi Mihaela Botezatu s-au  căsătorit!? Ce l-a dat de gol pe fostul soţ al Adrianei Bahmuţeanu |  Spynews.ro

După acest episod, nu a durat mult și Silviu Prigoană, divorțat de Adriana Bahmuțeanu,  a invitat-o pe Mihaela să-i fie parteneră la nunta lui Marcel Toader cu Maria Constantin.

”Apoi, m-a întrebat dacă vreau să-i fiu parteneră la nunta lui Marcel cu Maria, pentru că nu avea cu cine să meargă. Sincer, m-am gândit la ce ar putea să urmeze, dar am acceptat… Cert este că m-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit”, a declarat Mihaela Botezatu pentru revista Taifasuri.

Mihaela Botezatu, cucerită de averea lui Silviu Prigoană

Mihaela Botezatu a recunoscut că a atras-o la Silviu Prigoană și partea financiară, pe lângă inteligența, tandrețea și iubirea de care-i dă dovadă.

Cum arata a saptea sotie a lui Silviu Prigoana. Transformarea SOC a  afaceristului roman. FOTO | Sport.ro

“Silviu este exact ceea ce visam pentru mine, în urmă cu ceva ani. Întotdeauna mi-am dorit un bărbat mai mare decât mine, să fie inteligent, să fie un om care a lăsat ceva în urma lui, să fie bogat, nu mi-am dorit niciodată un bărbat căruia să-i plătesc masa sau să-i cumpăr haine, ci unul căruia să nu-i lipsească nimic.Şi recunosc, sunt fericită că Silviu este avut, dar, înainte de asta, sunt fericită că este inteligent şi bun. Ca să ajungi bogat îţi trebuie ceva creier, iar el are tot ce mi-am dorit, îmi oferă toată dragostea lui, este tandru şi iubitor. Sunt mândră de el şi creşte inima în mine când văd cât este de deştept”, a mai spus Mihaela, sotia lui Silviu Prigoana pentru sursa citata.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: