Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum să scapi de tuse cu acest remediu naturist

Cum să scapi de tuse cu acest remediu naturist

GALERIE FOTO (2)

Cum să scapi de tuse cu acest remediu naturist. În acest sezon, răceala și gripa sunt la orice pas, așa că este bine să ne ferim de ele. Decât să arunci banii pe medicamente, mai bine încerci un remediu naturist care te va scăpa cu siguranță de probleme. Pe lângă faptul că vei scăpa de tuse, vei beneficia și de toți nutrienții din acest remediu.

Cum să scapi de tuse cu acest remediu naturist

Pentru acest remediu naturist ai nevoie de două banane coapte, două linguri de miere de albine naturală și de 400 ml de apă, scrie revista Avantaje.

Pentru a prepara acest remediu naturist, trebuie mai întâi să puneți apă la fiert. Apoi, trebuie să curățați bananale de coajă și să începeți să le pisați într-un bol. Ca să vă fie ușor, folosiți o furculiță.

Când apa ajunge la punctul de fierbere, opriți focul, luați-o de pe aragaz și turnați-o cu grijă peste castronul în care ați pisat cele două banane.

Amestecați continuu, în timp ce puneți apa fiartă din oală, puțin câte puțin, pentru ca amestecul să fie cât mai omogen. Când amestecul s-a mai răcit, puteți adăuga și cele două lingurițe de miere. Amestecați iar remediul, iar apoi este gata pentru a fi folosit.

Mod de utilizare

Trebuie să consumi câteva lingurițe din acest amestec de patru ori pe zi. Mai întâi, însă, trebuie să îl încălziți puțin. În doar câteva zile vei scăpa de tusea enervantă și te vei simți mult mai bine.

Totodată, vei putea și să adormi mai repede și să ai un somn mai odihnitor, pentru că bananele au această proprietate.

Citește și Sentința în Cazul Colectiv. Piedone, 8 ani și 6 luni de închisoare cu executare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini