Redactia.ro
Home » Știri » Cum se comportă Alex Bodi cu fetița Biancăi Drăgușanu

Cum se comportă Alex Bodi cu fetița Biancăi Drăgușanu

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este din ce în ce mai tumultuoasă. Cei doi formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz. 

 

 

Ce relație are Alex Bodi cu Sofia

 

Frumoasa blondină nu a explicat publicului episodul în care a fost bătută de Alex Bodi, însă totul pare să se fi rezolvat între ei și se înțeleg mai bine ca niciodată. Bianca Drăgușanu nu ezită să arate acest lucru prin fotografiile de pe rețelele de socializare.

După certurile pe care le-a avut cu Alex Bodi, blondina a luat-o pe Sofia, fiica pe care o are cu Victor Slav, și au petercut câteva zile departe de problemele pe care aceasta le-a avut cu afaceristul.

Cei doi au dat uitării momentele care au tulburat relația și par să se înțeleagă mai bine ca niciodată. Micuța Sofia s-a obișnuit cu iubitul mamei sale, cu care are o relație destul de bună. Fotomodelul a arătat fanilor de pe Instagram cât de bine se înțelege Alex Bodi cu Sofia. În postările de pe Instagram se observă cum Sofia servește fructe dintr-un castron micuț, iar afaceristul intră în jocul ei. Cei doi mănâncă împreună, iar câteva secunde mai târziu, Alex Bodi o ia în brațe pe micuță și zâmbește.

Afaceristul se comportă foarte bine cu fetița Biancăi, iar Sofia este la fel de atașată de acesta. Mai mult, și Bianca pare să aibă o relație foarte bună cu fiica lui Bodi, cea pe care afaceristul o expune, uneori, pe rețelele de socializare.

 

Ce spune Victor Slav despre relația pe care Alex Bodi o are cu fiica sa

 

Alex Bodi o iubeste pe cea mică , probabil la fel de mult cum o iubeste si pe Bianca. Din story-urile postate pe Instagram, se poate vedea fericirea celor doi si bucuria de a fi impreuna, de a imparti un bol cu fructe si de a se juca. In plus, chiar si Alex Bodi indrazneste sa posteze diverse povesti cu Sofia, insa nu inainte de a cere acordul mamei celei mici.

Cât despre Victor Slav, prezentatorul pare să nu aibă nimic împotriva lui Alex Bodi, din moment ce îi permite să fie în viața fetiței  și nu cere, în instanță, custodia fiicei sale. De altfel, niște surse din anturajul lor au declarat că, anterior, Victor i-a cerut lui Bodi și Biancăi să nu se mai certe în fața fiicei lui, iar afaceristul timișorean i-a dat asigurări că Sofia e tratată bine și are parte de o copilărie frumoasă.

Victor Slav pare că nu are nimic împotrivă.

“Victor nu s-a dus pe picior de scandal, pur și simplu a vrut să înțeleagă ce se întâmplă și să îl roage pe Alex, ca de la tată de fată la tată de fată, să nu se mai certe cu Bianca în fața Sofiei. Alex Bodi a înțeles situația, desigur. Alex i-a jurat lui Victor că o iubește și că o tratează pe Sofia ca pe propriul lui copil. I-a promis că va avea grijă ca Sofia să nu mai asiste la momente tensionate. Ei doi se înțeleg foarte bine, nu s-au deranjat niciodată unul pe celălalt, nu au nimic de împărțit. Nu sunt prieteni, dar se tratează cu respect“, au declarat surse din anturajul lor.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: