Redactia.ro
Home » Monden » Cum se descurcă Lavinia Pârva în rolul de mamă. Viața artistei s-a schimbat radical:”Nimic din ce era nu mai este la fel”

Cum se descurcă Lavinia Pârva în rolul de mamă. Viața artistei s-a schimbat radical:”Nimic din ce era nu mai este la fel”

GALERIE FOTO (6) Cum se descurcă Lavinia Pârva în rolul de mamă

Cum se descurcă Lavinia Pârva în rolul de mamă. Artista trăiește o poveste de dragoste alături de Ștefan Bănică Jr. și au împreună un băiețel minunat, Alexandru. Cum este Lavinia Pârva în rolul de mamă și cum i s-a schimbat viața?

Cum se descurcă Lavinia Pârva în rolul de mamă. Viața artistei s-a schimbat radical:”Nimic din ce era nu mai este la fel”

Cum se descurcă Lavinia Pârva în rolul de mamă. Viața artistei s-a schimbat radical. Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva își trăiesc iubirea departe de lumina reflectoarelor. Cei doi sunt discreți cu viața lor personală, iar rar vorbesc despre tot ce se întâmplă la ei în casă. Artista a devenit mămică în urmă cu doi ani, iar de atunci viața ei s-a schimbat total. Vedeta experimentează sentimente unice de care nu avea habar. Recent, iubita juratului de la X

Factor și-a deschis sufletul în fața fanilor din mediul online. Lavinia a publicat un mesaj emoționant despre fiul ei, Alexandru. ”Am intalnit pentru prima data iubirea necondiționată! Acea iubire lipsita de ego, iubirea in cea mai pură varianta care nu poate fi confundata cu iubirea fata de partener, parinti si alti oameni extrem de importanti din viata mea! Aici mă refer la acea iubire care scoate supranaturalul din mine, ma face sa descopar zilnic abilitati pe care nici măcar nu am bănuit că le am”, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.

De asemenea, artista a recunoscut că viața i s-a schimbat radical după ce fiul ei a venit pe lume. Cântăreața experimentează sentimente și trăiri speciale, iar micuțul îi înseninează ziua. „Am stiut dintotdeauna ca mamicile sunt cele mai creative fiinte de pe pamant, cum fac ele o mancare din orice, cum gasesc solutii imediate, cum actioneaza instinctiv inainte ca pericolul sa apara, insa, ce nu am stiut este faptul ca un omulet atat de mic poate sa schimbe o lume intreaga in ochii mei! Nimic din ce era nu mai este la fel, toate astea datorita lui!”, a mai spus vedeta.

Lavinia Pârva nu a vrut bonă pentru fiul ei

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva nu și-au dorit să-și lase fiul în grija bonei, așa că artista este mămică cu normă întreagă. Atât ea, cât și artistul au dorit să petreacă cât mai mult timp alături de micuț și să nu piardă momente importante din viața lui. Cei doi nu vor să-și expună copilul pe rețelele de socializare, dar bruneta nu se poate abține și mai postează câteodată imagini cu Alexandru, dar niciodată nu i se vede chipul.

Ștefan Bănică Jr. mai are doi copii, un băiat, Radu ștefan, 19 ani, și o fiică Violeta, cu Andreea Marin. Artistul are o relație apropiată cu cei doi copii ai săi, iar de multe ori pleacă cu ei în vacanță. Ștefan și Lavinia și-au început relația în urmă cu 8 ani, și au preferat să-și țină dragostea departe de ochii curioșilor. La început, povestea lor de dragoste nu a fost văzută cu ochi buni de opinia publică. Înainte de a se căsători cu Lavinia, cântărețul a mai fost însurat de două ori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: