Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum se face prăjitura Kinder Bueno. Are același gust cu crema din celebrele ciocolate

Cum se face prăjitura Kinder Bueno. Are același gust cu crema din celebrele ciocolate

Cum se face prăjitura Kinder Bueno.

Prăjitura Kinder Bueno are gust exact ca faimoasele produse din ciocolată, așa că orice gospodină trebuie să știe cum să o gătească. Este chiar simplu de făcut!

Rețetă Prăjitura Kinder Bueno. Cum se face, de fapt

Poate ai auzit de prăjitura Kinder Bueno, dar până acum nu ai făcut-o niciodată. Iată că acesta este semnul că ar trebui să o prepari! Lista de ingrediente este una destul de mare, dar această rețetă de prăjitură compensează în ceea ce privește modul de preparare.

Ingrediente pentru prăjitura Kinder Bueno:

Blatul prăjiturii Kinder:

8 albușuri

10 linguri zahăr

2 linguri ulei

3,5 linguri făină

3,5 linguri pesmet

1/2 plic praf de copt

4 linguri miez de nuca prăjită și zdrobită cu sucitorul

Crema prăjiturii Kinder:

8 gălbenușuri

150g zahăr tos

500ml lapte

3 linguri făină albă

1 plic budincă de vanilie

1 lingură cacao

100g ciocolată cu lapte de bună calitate

250g unt cu minim 80% grăsime la temperatura camerei

Mai aveți nevoie de:

200-300g nutella sau orice crema de ciocolată

300g biscuiți

200-250ml frișcă

fulgi de cocos sau ciocolată albă rasă

puțină esență de rom

Cum se face prăjitura Kinder Bueno

Începem această rețetă de prăjitură prin a preîncălzi cuptorul la temperatura de 175 °C. După aceea, spargem ouăle și separăm albușurile de gălbenușuri. Batem albușurile spumă cu un praf de sare și începem să adăugăm treptat zahărul. După ce acesta s-a topit, punem și uleiul amestecăm bine și după aceea adăugăm făina, împreună cu praful de copt, pesmetul și nuca. Amestecăm ușor pentru ca blatul să-și păstreze volumul.

Turnam compoziția în tavă și îl introducem la cuptor pentru 15 minute. Îl scoatem de acolo când este rumenit deasupra. Când este călduț blatul îl ungem cu nutella și când e rece putem să-l și desprindă de pe hârtia de copt.

Pentru crema prăjiturii Kinder amestecăm gălbenușurile rămase cu zahărul și începem să adăugăm treptat laptele, făina și praful de budincă. Punem acest amestec pe foc și amestecăm continuu până când se îngroașă și împărțim această cremă în două. În jumătate punem cacao și ciocolata ruptă bucățele. Acoperim cremele cu folie de plastic să nu facă crustă deasupra.

Când s-au răcit, punem în fiecare 125 g de unt și le amestecăm foarte bine. Este momentul să trecem la asamblarea prăjituri noastre. Peste blatul cu nutella punem cremă galbenă și un strat de biscuiți trecut rapid prin apă cu esență de rom. După aceea, punem crema de ciocolată frișcă și deasupra ciocolată rasă sau nucă de cocos. După ce am terminat de asamblat prăjitura o punem la frigider pentru trei ore unde trebuie să stea până se întărește foarte bine.