Redactia.ro
Home » Știri » Cum se imparte averea lui Bill Gates! Miliardarul și soția lui nu aveau contract prenupțial

Cum se imparte averea lui Bill Gates! Miliardarul și soția lui nu aveau contract prenupțial

Cum se imparte averea lui Bill Gates! Miliardarul și soția lui nu aveau contract prenupțial

Bill Gates și soția lui, Melinda Gates au decis să divorțeze după 27 de ani de căsătorie. Cei doi nu au semnat contractul prenupțial. 

Cum se imparte averea lui Bill Gates

Bill, în vârstă de 64 de ani, și Melinda, în vârstă de 56 de ani, și-au anunțat despărțirea după 27 de ani de căsătorie printr-o postare făcută pe Twitter, luni (3 mai). Documentele judiciare obținute de DailyMail.com arată că ea și fondatorul Microsoft, care este al patrulea cel mai bogat om din lume, cu o avere de aproximativ 130 de miliarde de dolari, nu au semnat un acord prenupțial.

Averea include proprietăți în cinci state, un avion privat, o colecție de artă uimitoare și o flotă de mașini de lux. Documentele, care au fost depuse de Melinda, au ieșit la iveală după ce fiica cea mare a cuplului a dezvăluit că familia lor trece printr-o „perioadă dificilă de timp”.

Anunțul vine la mai puțin de două săptămâni după ce au avut ultima lor apariție publică, la un eveniment COVID pentru lucrătorii din domeniul sănătății. Bill era deja un miliardar când s-a căsătorit cu Melinda, la începutul anilor ’90.

El a fondat Microsoft în 1975 și a devenit cel mai tânăr miliardar din lume în 1987, la vârsta de 31 de ani. De asemenea, a cunoscut-o pe Melinda în acel an, când ea lucra la compania unde a ocupat funcția de CEO. S-au căsătorit șase ani mai târziu, dar el a deliberat mult asupra deciziei și, conform interviurilor anterioare acordate de Melinda, a făcut chiar și o listă cu argumente pro și contra pentru căsătorie pe o tablă albă. Motivul care a stat la baza despărțirii lor după peste un sfert de secol rămâne un mister, dar Melinda a sugerat anterior că soțul ei a avut probleme cu echilibrarea timpului acordat muncii și a familiei.

Motivul uluitor pentru care nevasta a divortat de Bill Games dupa 27 de ani de casnicie

Confom presei americane, printre alte motive de cuplu, legatura bizara dintre Gates si fosta sa iubita, Ann Winblad, a fost cea care a pus capat casatoriei cu Melinda.

In fiecare an, Bill Gates isi petrecea o vacanta de cateva zile doar cu Ann Winblad. La randul sau casatorita, Ann a acceptat relatia stranie de prietenie cu Gates. Intr-un dialog pe care l-a avut cu revista Time in 1997, creatorul Microsoft a marturisit ca pasiunea pentru biotehnologie l-a apropiat de Winblad. Inainte sa se insoare cu Melinda, Gates chiar i-a cerut acordul fostei iubite pentru a face marele pas.

„Am pastrat prietenia si ne-am impartasit gandurile despre lume si despre noi insine„, a dezvaluit Winblad in trecut. Ann Winblad are 70 de ani si a fost consultant pentru IBM si Microsoft.

Ce spune fiica cea mare a celor doi despre divorț

Fiica cea mare a celor doi, Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani, a vorbit despre anunțul de divorț pe Instagram luni după-amiază.

”Încă învăț cum să-mi susțin cel mai bine propriul proces și emoțiile, precum și pe familia mea în acest moment”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

Jennifer este cea mai mare dintre cei trei copii ai lui Bill și Melinda, urmată de fiul de 21 de ani, Rory, și de fiica de 18 ani, Phoebe.

Bill și Melinda au postat aceeași declarație comună despre divorțul lor pe Twitter: „În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care acționează în întreaga lume, pentru a încuraja oamenii să ducă o viață sănătoasă și productivă. Vom transmite în continuare credința noastră în această misiune și vom lucra împreună și de aici încolo ca fundație, dar nu cred că mai putem crește împreună ca un cuplu în următoarea etapă a vieții noastre. Vă rugăm să ne acordați spațiu și să respectați intimitatea familiei noastre în drumul nostru prin această nouă viață”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: