Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțeleg, de fapt, Cristi Borcea și Claude Senhoreti, actual soț al Alinei Vidican! „Voia să vadă cine e”

Cum se înțeleg, de fapt, Cristi Borcea și Claude Senhoreti, actual soț al Alinei Vidican! „Voia să vadă cine e”

GALERIE FOTO (5) Cum se înțeleg, de fapt, Cristi Borcea și Claude Senhoreti, actual soț al Alinei Vidican! „Voia să vadă cine e”

Cristi Borcea a vrut să-l cunoască pe actualul soț al Alinei Vidican. Fostul acționar dinamovist a vrut să afle, cu mare interes, cine este bătbatul care s-a însurat cu fosta lui soție.

Cum se înțeleg, de fapt, Cristi Borcea și Claude Senhoreti, actual soț al Alinei Vidican! „Voia să vadă cine e”

După ce Alina Vidican și Cristi Borcea s-au despărțiti, blondina a plecat în America cu cei doi copii pe care îi au împreună. Nu la mult timp, aceasta și-a refăcut viața alături de milionarul brazilian Claude Senhoreti cu care la finalul lunii august s-a căsătorit într-un cadru de poveste la Miami. Cei doi au făcut acest pas după patru ani de relație.

Alina Vidican a devenit extrem de reținută în a da detalii despre viața ei personală, mai ales după divorțul de fostul acționar dinamovist, iar de relația ei cu milionarul din Brazilia s-a aflat când nu mai era mult până la nuntă. Fostul acționar de la Dinamo a cerut imediat să se întâlnească cu actualul partener de viață al Alinei Vidican și a pus-o să-l aducă cât mai repede în România. A fost o întâlnire secretă în care Cristi Borcea a vrut să-l cunoască personal pe Claude Senhoreti care, de acum înainte, va fi mult mai prezent în viețile celor doi copii pe care omul de afaceri îi are cu fosta soție.

După ce au discutat, se pare că s-au tras și concluziile. Cristi Borcea este mulțumit de alegerea pe care a făcut-o Alina Vidican, iar acum el și milionarul brazilian sunt chiar amici și discută destul de des la telefon.

„Când a aflat că Alina Vidican are un iubit nou, Cristi Borcea a pus-o să îl aducă în țară. Totul a fost în mare secret, pe ascuns. Cristi a vrut sa îl cunoască pe milionarul Claude față în față. Voia să vadă cine e viitorul bărbat care va fi în preajma copiilor săi, evident. Au discutat bărbătește și acum se plac mult. Se pare că Borcea discută destul de des cu milionarul Alinei Vidican prin telefon”, a declarat un apropiat a lui Cristi Borcea pentru playtech.ro.

Cum se înțeleg, de fapt, Cristi Borcea și Claude Senhoreti, actual soț al Alinei Vidican! „Voia să vadă cine e”

Care este semnul clar prin care Cristi Borcea este de acord cu relația Alinei Vidican cu actualul logodnic

Este deja știut faptul că fostul soț, Cristi Borcea și-a dat binecuvântarea în privința logodnei dintre Alina și milionarul de peste ocean. La o analiză simplă a pozelor lui Claude, într-o poză de familie apare una dintre cele mai importante persoane din viața lui Cristi Borcea. Nu, nu este vorba nici despre copiii pe care îi are cu Alina Vidican, nici despre fosta soție, ci despre fiica sa cea mare Melissa.

Melissa este fiica cea mare din prima căsnicie a lui Cristi Borcea cu Mihaela Borcea. Ea mai are un frate geamăn. În presă se știe deja faptul că Mihaela Borcea a dat dovadă de o putere psihică extraordinară când a acceptat să aibă o prietenie cu amanta pe care Borcea o avea în timpul căsniciei cu ea. Amanta de la acea vreme este chiar Alina Vidican.

Se pare că prietenia celor două a trecut testul timpului, iar copiii Mihaelei sunt atașați de frățiorii mai mici, dar și de mama lor vitregă, drept pentru care Melissa a apărut în companie Alinei Vidican și a logodnicului ei când se aflau în America. Acest lucru pare să fie un semn clar prin care Cristi Borcea și-a dat binecuvântarea ca logodnicul Alinei să între în viața lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: