Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege Niculina Stoica cu soțul său, după ce a fost eliberat din închisoare: „Eu m-am rugat să nu mi se asprească sufletul”

Cum se înțelege Niculina Stoica cu soțul său, după ce a fost eliberat din închisoare: „Eu m-am rugat să nu mi se asprească sufletul”

GALERIE FOTO (5) Cum se înțelege Niculina Stoica cu soțul său

Cum se înțelege Niculina Stoica cu soțul său, după ce a fost eliberat din închisoare. Interpreta de muzică populară este căsătorită cu Vasile Stănescu, iar în urmă cu câțiva ani, vedeta a trecut prin momente dificile. Soțul artistei a intrat la închisoare, iar cântăreața a trebuit să se ocupe de familie, dar în același timp a bucurat mii de oameni. Cum se înțelege Niculina Stoican cu soțul ei?

Cum se înțelege Niculina Stoica cu soțul său, după ce a fost eliberat din închisoare: „Eu m-am rugat să nu mi se asprească sufletul”

Cum se înțelege Niculina Stoica cu soțul său, după ce a fost eliberat din închisoare. La numai cinci ani după ce soțul ei a ieșit după gratii, acolo unde a petrecut doi ani, Niculina Stoican a vorbit despre căsnicia sa. Interpreta de muzică populară este căsătorită cu Vasile Stănescu. Bărbatul a fost condamnat la doi ani de închisoare, pentru obținerea ilegală de rambursări de TVA, de 13,6 milioane de lei. Chiar dacă artista apare mereu cu zâmbetul pe buze, nimeni nu știe că Niculina a trecut prin momente grele. Vedeta a preferat să își țină departe problemele personale. Recent, cântăreața a spus cum decurg lucrurile în familia ei.

”Mi se zicea de mică ‘lelișoară’, înseamnă o persoană care știe cum să le întoarcă, mi s-a cam adeverit asta. Soțul meu, când avem contradicții, zice că nu vrea să mă asculte ca să nu-l fac eu din vorbe și apoi el să fie de acord cu mine. Spune că-și menține poziția, că nu este de acord și apoi că pot face ce vreau. Asta mi-a plăcut!”, a declarat Niculina Stoican la Antena Stars.

Vedeta TV a spus că a reușit să iasă învingătoare din fiecare încercare a vieții. Niculina Stoican spune că niciodată nu a adus în fața publicului problemele pe care le are acasă. ”Viața m-a încercat de foarte multe ori, am primit lecții de la viață, am încercat să nu aduc în fața publicului ce am avut în suflet. În timp, asta lasă urme, mai ales atunci când simți că trebuie să plângi și nu poți. Eu m-am rugat să nu mi se asprească sufletul și să nu devin un om rău. Vreau să mă lase viața să fiu bună și încrezătoare, chiar dacă de multe ori am căzut”, a mai spus Niculina Stoican.

Cum a fost copilăria Niculinei Stoican

Cântăreața de muzică populară a declarat că a avut o copilărie ca-n povești. Vedeta a spus că a stat la mama ei, de la care a și moștenit talentul artistic, dar și la bunicii săi care a avut grijă de ea. Artista a spus că bunica și mâncărurile făcute de aceasta sunt cele mai speciale chiar și în ziua de azi. Vedeta își aduce aminte și de perioada în care joacă pe ulită era alta față de cum se distrează copiii acum.

”Am crescut mai mult la țară, la bunici. Mama ne aducea mereu din Iugoslavia, acolo unde cânta, tot ce voiam, aveam parte de toate dulciurile pe care alții nu le aveau, dar împărțeam cu ei. Mamei mele i-am mulțumit pentru că sunt copilului ei, pentru că de la ea am primit harul de a cânta. Gusturile alea nu le-am mai găsit nicăieri. Mâncam de pe jos prune, dude, mere, pere, cireșe negre, cu ele ne și fardam”, a mai spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: