Redactia.ro
Home » Monden » Cum se înțelege „Patroana” cu noua iubită a lui Leo de la Strehaia. Ioana Popescu își dorește o căsnicie cu „Prințul țiganilor”

Cum se înțelege „Patroana” cu noua iubită a lui Leo de la Strehaia. Ioana Popescu își dorește o căsnicie cu „Prințul țiganilor”

GALERIE FOTO (3) Cum se înțelege _Patroana_ cu noua iubită a lui Leo de la Strehaia

Cum se înțelege „Patroana” cu noua iubită a lui Leo de la Strehaia. De când Anca de la Strehaia a decis să-și părăsească soțul, Leo a încercat să-și înduplece partenera să se întoarcă acasă, dar în zadar. Ei bine, sătul de așteptare, „Prințul țiganilor” și-a făcut o nouă iubită. Este vorba despre juranlista Ioana Popescu. Se pare că relația dintre cei doi este serioasă, iar bruneta vrea cu orice preț o căsnicie cu acesta, cu toate că „Patroana”, mama acestuia, nu este de acord cu ea.

Cum se înțelege „Patroana” cu noua iubită a lui Leo de la Strehaia. Ioana Popescu își dorește o căsnicie cu „Prințul țiganilor”

Cum se înțelege „Patroana” cu noua iubită a lui Leo de la Strehaia. Jurnalista Ioana Popescu și Leo de la Strehaia au o relație, în ciuda faptului că o parte din familia „Prințului Țiganilor” nu o dorește. Cei doi locuiesc în apartamentul lui Leo, din Capitală, iar în urmă cu câteva zile, aceștia au postat câteva imagini pe Internet în care se poate observa că ar exista o poveste de dragoste. Însă, Patroana se opune și nu o dorește pe Ioana în familia sa.

Ioana s-a întâlnit cu unul dintre fiii lui Leo, Alin, cu soția acestuia și copilul lor, David. Pentru a-i impresiona, Ioana a ales să se îmbrace într-o ținută rromă. Așadar, Ioana le-a arătat celor trei că este dispusă să fie o femeie de casă, punându-și baticul roșu pe cap, care simbolizează, în tradiția lor, o femeie măritată. De asemenea, bruneta lui Leo i-a adus de ziua acestuia, unul dintre romanele scrise de ea și butoni de colecție, auriți, pe care i-a sugerat să îi poarte la „nunta lor”. Da, ați înțeles bine! Se pare că Ioana își dorește să se căsătorească cu Prințul Țiganilor.

Patroana nu este de acord cu Ioana Popescu

Pentru a le face pe plac viitoarelor rude, bruneta le-a ghicit în palmă și le-a dat în cârți, lucruri pe care le-a învățat de la bunica ei. Deși fiul și ceilalți au primit-o cu brațele deschise, a doua zi, când a venit Patroana, ar fi izbucnit un adevărat scandal. După ce ar fi aflat că Leo s-a văzut cu Ioana Popescu, mama lui Leo s-ar fi enerva foarte tare. „Nu ți-e rușine? Îi pupai baloanele (n.r. sânii)! N-am văzut eu, dar mi-a zis lumea de pe Youtube. Nu cred că e fată de casă; la cum arată, nu are cum să știe să gătească. Iar te vrea și asta pentru bani. Să nu o văd niciodată!”, a strigat „Patroana” la Leo. Întregul eveniment a fost postat pe canalul de Youtube al lui Leo, astfel, Ioana a aflat de aceste jigniri.

Ulterior, Ioana a declarat că și ea are zeci de prieteni care au sfătuit-o să nu se implice în familia Strehaia. Cu toate astea, bruneta vrea să aibă o relație serioasă cu Leo, dar Patroana nu o lasă. „Da, din nou, sunt într-o relație foarte complicată! Din cauza Patroanei care l-a pus pe Leo să stea cu ea ultimele săptămâni, eu nici de ziua lui, nici de 1 sau 8 martie nu am stat cu el, deși am vorbit zilnic.Abia weekendul acesta ne-am văzut. Dar am încredere în Leo și oricum eu singură m-am băgat în povestea asta, așa că n-am decât să tac acum„, a spus bruneta.

De cealalată parte, Leo de la Strehaia le-a spus rudelor sale că își dorește să fie împreună cu Ioana, pentru că aceasta nu stă cu el pentru bani. De-a lungul anilor, Leo a avut relații cu multe celebrități din showbiz-ul românesc, precum Jasmine, Carmen Șerban, Cristina Spătar, Daniela Crudu ș.a.m.d. În schimb, Ioana are o istorie amoroasă mare, fiind împreună cu Adrian Mutu, Bogdan Mara, nepoții lui Becali, Alessandro Barsachi, Cristi de la Haiducii, Mihai Ogășanu, etc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: