Redactia.ro
Home » Monden » Cum se menține Viorica de la Clejani în formă! Artista a dezvăluit marele secret

Cum se menține Viorica de la Clejani în formă! Artista a dezvăluit marele secret

Cum se menține Viorica de la Clejani în formă! Artista a dezvăluit marele secret

Viorica de la Clejani a dezvăluit secretul pentru care aceasta se menține în formă. Cântăreața a fost complimentată tot timpul pentru felul în care arată. 

Cum se menține Viorica de la Clejani în formă! Artista a dezvăluit marele secret

De curând, Viorica de la Clejani a mărturisit, în cadrul unui interviu, ce face pentru a se menține în formă. Cântăreața susține că și-a schimbat alimentația, după ce a constatat că are transaminazele mărite. Soția lui Ioniță de la Clejani a spus că nu urmează niciun tratament, ci doar a început să consume mai multe fructe și legume.

“În ultima perioadă nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit și eu de acea sfeclă roșie, un măr, morcov, țelină. Și de nu am băut la suc din acesta… Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puțin alimentația din viață mea. Ioniță nu știa că eu coboram la ora două noaptea și rupeam frigiderul în două”, a declarat Viorica de la Clejani la o emisiune tv, arată antena3.ro.

Viorica de la Clejani a vrut să meargă la Asia Express

În al doilea sezon al emisiunii Asia Express, Margherita de la Clejani a mers împreună cu Iuliana Luciu pentru a câștiga marele concurs. Din păcate, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a fost nevoită să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate. Acum, în cel de-al patrulea sezon, mama sa și-ar fi dorit să facă parte din cele nouă echipe din concurs. Invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, Viorica de la Clejani și-a promovat noua melodie în colaborare cu Connect-R, plecat în aventura vieții sale.

Artista a declarat că și-ar fi dorit să participe și ea în competiția show-ului de la Antena 1, dar soțul său i-a stricat planurile. Viorica a declarat că dacă ar fi mers la Asia Express, nu și-ar mai făcut operație la stomac. De asemenea, soția lui Ioniță de la Clejani a mărturisit că speră ca celebrul artist Connect-R să se întoarcă acasă cu marele premiu. „Îl iubesc pe Connect-R, să dea Dumnezeu să câștige la Asia Express. Și eu trebuia să fiu acolo, dar nu m-a lăsat ăsta pentru că are contracte. Cu ăsta (n.r. Ioniță de la Clejani) m-aș fi dus. Așa nu m-aș fi operat la stomac, m-aș fi dus să fac foamea, vorbeam cu ei acolo, ei pe limba lor, eu pe a mea.”, a zis Viorica.

Asia Express este o competiție prea puternică pentru unii concurenți. Margherita de la Clejani a experimentat și ea aventura concursului, dar în cele din urmă s-a ales cu o infecție la rinichi. Chiar dacă acasă avea aceeași problemă, în Sri Lanka afecțiunea s-a agravat, pentru că a stat în ploaie, în frig și vânt, iar acest lucr i-a pus capac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: