Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum se prepară licoarea miraculoasă, consumată zilnic de renumitul medic Virgiliu Stroescu. Dă rezultate din prima: „Simți un fel de zguduitură în corp!”

Cum se prepară licoarea miraculoasă, consumată zilnic de renumitul medic Virgiliu Stroescu. Dă rezultate din prima: „Simți un fel de zguduitură în corp!”

Cum se preparără licoarea miraculoasă, consumată zilnic de renumitul medic Virgiliu Stroescu. Dă rezultate din prima: "Simți un fel de zguduitură în corp!"

Virgiliu Stroescu, supranumit „apostolul alimentației sănătoase”, este unul dintre cei mai cunoscuți medici din România. Nutriționistul este foarte apreciat, mai ales în rândul Lotului Olimpic Român, de alimentația cărora se ocupă. A dezvăluit, de curând, unul dintre obiceiurile sale, la care nu mai poate renunța și care i-a adus numai beneficii de când l-a descoperit.

Băutura pe care o consumă zilnic medicul Virgiliu Stroescu

Virgiliu Stroescu a dezvăluit ce consumă în fiecare dimineață. Este vorba despre o băutură mult mai sănătoasă și care îți dă și mai multă energie, indiferent de cât de rău te-ai simți. Are la bază un ingredient secret, despre care nimeni nu credea că poate avea atâtea beneficii. Astfel,  ”Cafeaua lui Virgil” este și bogată în minerale și vitamine, ceea ce o face și mai sănătoasă.

Vezi și: Băutura care curăță ficatul peste noapte. Este ușor de preparat și are rezultate spectaculoase

Este o băutură pe mază de pătrunjel, care înlocuiește cu brio cafeaua, datorită proprietăților sale. Pătrunjelul este bogat în vitamine, substanțe care previn îmbătrânirea, iar specialistul Stroescu s-a gândit să îl introducă în dieta sa zilnică. A dezvăluit întocmai rețeta și a mărturisit că te vei simți alt om după ce consumi o singură cană din „licoarea magică”.

„Când bei un pahar de acesta, indiferent de cât de obosit ești și cât de trist ești, și amărât, simți întâi un fel de zguduitură în corp, se ridică părul și, după un sfert de oră, jumătate de oră, ești ca și cum te-ai fi sculat din somn„, spune dr. Virgiliu Stroescu.

Rețeta celei mai sănătoase „cafele”

Rețeta este una simplă, pentru care ai nevoie de doar câteva ingrediente. Se prepară rapi și perfect pentru persoanele grăbite, care merg devreme la serviciu și au nevoie de un energizant. Iată ce îți trebuie pentru unul eficient, dar natural:

  • 2 legături de pătrunjel proaspăt
  • 1 lingură miere de albine
  • 1 lămâie bio
  • 1 lingură ulei de măsline
  • jumătate de litru de apă

Tot ce trebuie să faci este să speli pătrunjelul și să îl speli bine, apoi să îl toci la blender. Adaugă apoi mierea, lămâia tăiată bucăți sau sucul de lămâie, uleiul de măsline și apoi apa. Această compoziție îți ajunge pentru o singură dimineață și te va ajuta să înlocuiești, treptat, cafeaua.

Medicul Virgiliu, doctor endocrinolog, este cercetător științific la Centrul de Medicină Sportivă, cu doctorat în modificări endocrinologice și metabolice, spune că efectele sunt garantate și le vei simți încă din prima zi. Specialistul consumă băturua zilnic și se simte foarte bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: