Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Benone Sinulescu, la 3 luni după ce a fost externat din spital. „E o tăcere suspectă în jurul lui”

Cum se simte Benone Sinulescu, la 3 luni după ce a fost externat din spital. „E o tăcere suspectă în jurul lui”

Cum se simte Benone Sinulescu, la 3 luni după ce a fost externat din spital.

Cum se simte Benone Sinulescu, la 3 luni după ce a fost externat din spital. Interpretul de muzică populară a ajuns la spital de urgență, după ce a căzut în propria locuință. De atunci, nimeni nu știe exact care este adevărata stare de sănătate a actorului.

Cum se simte Benone Sinulescu, la 3 luni după ce a fost externat din spital. „E o tăcere suspectă în jurul lui”

Cum se simte Benone Sinulescu, la 3 luni după ce a fost externat din spital. În urmă cu trei luni, Benone Sinulescu ajungea la spital după ce ar fi căzut în propria locuință. Artistul a fost supus mai multor seturi de analize medicale, iar medicii s-au îngrijit de starea sa de sănătate.

În prezent, nimeni nu mai știe cum se simte artistul. Chiar unii prieteni ai solistului se întreabă ce se întâmplă cu el, mai ales că acesta s-a confruntat cu probleme serioase în vară. Singura persoană care comunică pe acest subiect este soția sa, Elena. Partenera de viață a artistului este rezervată în declarații, având în vedere controversele create în jurul internării acestuia. O persoană apropiată artistului a declarat că nu mai știe nimic despre, iar cei care îl cunosc sunt interesați de starea sa. „E o tăcere suspectă în jurul lui. E un silenzio stampa care îmi arată că nu e chiar așa de bine pe cât spune doamna Elena. Sperăm să fie bine, să treacă cu bine peste recuperare. Tăcerea asta nu poate fi una liniștitoare”, a declarat un apropiat al cântărețului pentru Fanatik.ro. Interpretul de muzică populară a fost externat după zece zile de spitalizare, pe 22 iulie. De atunci, nimeni nu mai știe nimic despre acesta.

Elena, despre starea de sănătate a artistului

Fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, a susținut că partenera de viața a lui Benone Sinulescu, Elena, a ales să-l ducă pe artist la un centru de îngrijiri de lângă Arad, în loc să-l trimită la un spital de specialitate. Ulterior, soția artistului a răspuns acuzațiilor, postând un mesaj pe rețelele de socializare. ” Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar și dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.

Totuși, situația impune câteva precizări: În urmă cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.
În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat.În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a mă fi întrebat despre starea soțului meu și fără a ne solicita acordul, a răspândit în presă informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul în care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”. Se dovedește că Beni pe buna dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni și a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.
Vă mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu. „, este mesajul postat de soția artistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: