Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Mioara Roman după operație? Oana Roman a povestit totul

Cum se simte Mioara Roman după operație? Oana Roman a povestit totul

Mioara Roman

Oana Roman a făcut primele declarații despre starea de sănătate a mamei sale! Aceasta a mărturisit cum se simte Mioara Roman după operația la care a fost supusă. 

Cum se simte Mioara Roman după operație

Mioara Roman, mama Oanei Roman, a suferit o intervenție laparascopic pentru a i se înlătura colecistul, iar starea ei este una bună. În urmă cu câteva zile, Oana Roman a anunțat că mama ei mai trebuie să stea pentru câteva zile internată şi să treacă printr-o operaţie.

”Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieşit din operaţie şi că este la ATI câteva ore, apoi o vor duce în salon. Vreau să le mulţumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână. M-au ţinut la curent în permanenţă cu tot ce se întâmplă cu ea şi, Slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă şi totul o să fie ok”, a transmis Oana Roman pe o reţea de socializare.

Cum se simte Mioara Roman după operație? Mai mult, fiica lui Petre Roman nu şi-a văzut mama de câteva zile, date fiind restricţiile din vremea pandemiei. Deși a putut să o ducă la spital atunci când starea ei de sănătate s-a înrăutățit, nu a putu rămâne lângă ea mai mult timp, scrie okmagazine.ro.

”Trebuie să mă duc să îi duc pastilele, pentru că are un tratament pe care cei de la spital nu i-l pot da în întregime. Mă duc să îi las medicamentele jos, la recepţie. Nu am voie să intru să o văd, nu am văzut-o de miercuri, n-o să o pot vedea nici când se va opera, nici după ce se va opera, dar ştiu că totul o să fie bine”, a mai transmis ea.

Mioara Roman a fost internată în luna decembrie

Oana Roman a tras o sperietură groaznică la mijlocul lunii decembrie. Mama ei s-a simțit foarte rău, iar vedeta a decis să cheme de urgență Salvarea. Medicii au ajuns la fața locului în aproape 45 de minute.

Cum se simte Mioara Roman după operație? După un control medical, au decis să o ducă pe pacientă la spital pentru mai multe investigații. Oana nu a putut fi alături de aceasta, dat fiind protocolul medical impus în pandemie.

”Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei. Deci prea multe vești nu am. Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, a declarat Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: