Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman s-a îmbolnăvit din cauza unei datorii! Suma este uriașă

Mioara Roman s-a îmbolnăvit din cauza unei datorii! Suma este uriașă

Mioara Roman s-a îmbolnăvit din cauza unei datorii! Suma este uriașă

Mama Oanei Roman se afla la spital di cauza bolii de care suferă. Se pare că aua părut detalii șocante despre viașa acesteia, declanșarea bolii a venit din cauza unei datorii.

Mioara Roman s-a îmbolnăvit din cauza unei datorii

Mioara Roman trece prin clipe cumplite! Nu este de mirare că mama Oanei Roman a ajuns a spital din cauza problemelor de sănătate, pentru că nu doar vârsta a contribuit la ceastă stare ci și coșmarul prin care trece femeia de mai bine de 10 ani. Mioara Roman a ajuns la o datorie de-a dreptul istorică în urma proceselor interminabile cu RA-APPS pentru vila în care acum locuiește Traian Băsescu.

Mioara Roman s-a îmbolnăvit din cauza unei datorii! Mioara Roman a locuit împreună cu fostul ei soț, politicianul Petre Roman, într-o vilă de protocol din cartierul Primăverii, încă de pe vremea când acesta era premier al României. După divorțul celor doi, Mioara Roman a fost somată să părăsească locuința și s-a trezit cu o chirie foarte mare din partea Regiei Autonome – Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat.

Atunci, mama Oanei Roman a decis să se lupte cu respectiva instituție în justiție, iar această decizie a costat-o enorm. Mioara Roman a fost nevoită să părăsească imobilul din Primăverii , care acum este ocupat de Traian Băsescu, însă a rămas cu o datorie de-a dreptul incredibilă, scrie wowbiz.ro.

Toată aceasta luptă, la finalul celor 10 ani, Mioara Roman mai avea de achitat 510.311,73 euro și 1.728,404,32 lei. În total, aproximativ 860.000 euro, bani datorați pentru ”neplata chiriei și folosinței spațiului fără titlu, penalități și dobânzi legale”.

Statul Român prin RA-APPS îi solicită, însă, doar pentru anii pe care i-a petrecut, fără drept, în imobilul respectiv. Informația apare într-o acțiune în instanță din 2019, în care regia de stat încerca să pună sechestru pe o moștenire pe care Mioara Roman și fiicele ei, Oana și Catinca, ar fi primit-o de la o rudă decedată, Rodica Georgescu. RA-APPS a încercat să preia partea de moștenire a Mioarei Roman pentru a o valorifica în ideea că va mai recupera din prejudiciu.

Mioara Roman a fost internată de urgență la spital

Oana Roman a fost nevoită să își ducă mama de urgență la spital, din cauza problemelor de sănătate pe care aceasta le are. Mioara Roman suferă de mai multe boli, iar una dintre ele este boala Parkinson, din cauza căreia aceasta poate să folosească doar o mână.

”Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a spus Oana Roman recent, într-o emisiune de televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: