Redactia.ro
Home » Monden » Mioara Roman, pe masa de operație! Cu ce problemă se confruntă mama Oanei Roman

Mioara Roman, pe masa de operație! Cu ce problemă se confruntă mama Oanei Roman

Mioara Roman, pe masa de operație!

Mioara Roman, pe masa de operație! Mama Oanei Roman va fi operată de urgență din cauza unor probleme de sănătate cu care aceasta se confruntă. Mioara Roman suferă de mai multe afecțiuni cronice, care i-ar putea cauza probleme pe viitor. Oana a anunțat pe Instagram că mama sa va fi operată!

Mioara Roman, pe masa de operație! Cu ce problemă se confruntă mama Oanei Roman

Mioara Roman, pe masa de operație! După ce a anunțat că divorțează de soțul său, Oana Roman trece acum printr-o situație grea. Mama sa are probleme de sănătate serioase. Mai mult, Mioara Roman va fi operată, pentru a nu avea probleme pe viitor. Mama Oanei Roman a fost internată în spital pe 13 ianuarie pentru a face mai multe investigații medicale, iar acum vedeta a anunțat că mama sa urmează să se opereze, după ce a făcut câteva analize amănunțite.Mioara Roman, pe masa de operație!

Conform Oanei Roman, mamei sale urmează să i se scoată colecistul, cu care se confruntă de multă vreme. „Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit sî ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă. Trebuie să îi duc pastilele, pentru că are un tratament pe care cei de la spital nu i-l pot da în întregime. Mă duc să-i las pastilele jos la recepție. Nu am voie să intru să o văd, nu am văzut-o de miercuri, n-o să o pot vedea nici când se va opera, nici după ce se va opera, dar știu că totul va fi bine”, a declarat Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a chemat salvarea

La mijlocul lunii decembrie, Oana Roman a chemat salvarea pentru mama ei, care se simțea rău. Fosta soție a lui Petre Roman are probleme de sănătate,fiica sa fiind nevoită să sune la ambulanță. Paramedicii au ajuns la fața locului în aproximativ 45 de minute, iar după un control medical, au decis să o ducă la spital pe Mioara Roman pentru mai multe investigații. Din cauza pandemiei de coronavirus, Oana nu a avut voie să-și viziteze mama, ca și acum de altfel. Cu toate astea, medicii au ținut-o la curent cu starea de sănătate a mamei sale. ”Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei. Deci prea multe vești nu am.Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, declara Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: